Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Silver Heights Vineyards Last Warrior White Blend 2019

Silver Heights VineyardsLast Warrior White Blend 2019

Kina, Ningxia, 750 ml, 13%

Last Warrior ønsker at formidle Ningxia-folkets mod og vedholdenhed til verden gennem navnet Warrior 60 % italiensk riesling og 40 % sauvignon blanc. Vinfremstilling Druer er 100% håndplukkede og udvalgte. Langsom og omhyggelig presning, temperaturstyret gæring, omhyggelig iltbeskyttelse. Ingen malo ···

Stykvis

99 kr

/flaske Norm. Pris 129 kr
Kasse (6 st)

99 kr

/flaske, i alt 594 kr Norm. Pris 774 kr
Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
  • Kylling og kalkun
  • And
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Vegetar og salater
  • Milde oste
Smagsnotat

Mange gener er frugtagtige med aromaer af eksotiske frugter, gule blommer, pærer og citrus båret af en klar og meget frisk syre.

Drickes
2023-2023
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Så tycker experterna

Dina Viner
88p

Ett ungt, friskt vin med ren, solmogen frukt, bra balans, bra syra och inslag av grapefrukt, äpple, grillad citrus, tropisk frukt, mandariner, blommor och mineraler. En cuvée på italiensk Riesling och Sauvignon Blanc.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Last Warrior ønsker at formidle Ningxia-folkets mod og vedholdenhed til verden gennem navnet Warrior 60 % italiensk riesling og 40 % sauvignon blanc. Vinfremstilling Druer er 100% håndplukkede og udvalgte. Langsom og omhyggelig presning, temperaturstyret gæring, omhyggelig iltbeskyttelse. Ingen malolaktisk gæring for at bevare lethed og sund syrlighed ældre i 30% bordeaux egetræsfade og 70% rustfri stålkar i tre måneder.

Producenten

Historien om Silver Heights Vineyards begyndte i 1999, da Gao Lin besluttede, at en dag ville hans hjemprovins Ningxia blive en prestigefyldt region for vine i verdensklasse. Han begyndte at plante cabernet sauvignon vinstokke fra Frankrig og overbeviste sin datter, Gao Yuan (også kendt som Emma), til at rejse til Bordeaux for at tilmelde sig et Masters of Oenology program. I Frankrig havde Emma mulighed for at praktisere på flere historiske vingårde i Bordeaux, herunder det verdensberømte Château Calon-Ségur. Hun blev hurtigt nære venner med slottets vinmager, Thierry Courtade, hvis familie har lavet vin på Calon-Ségur i tre generationer. Deres venskab blev til kærlighed, og de giftede sig i 2003. I 2005 vendte Emma tilbage til Kina, som en af de få kinesiske kvinder med et Diploma National d'Oenolog. Kort efter kom Thierry og deres datter, også kendt som Emma, til Ningxia. Efter hjemkomsten arbejdede Emma først i en periode med Torres China, en af landets mest prestigefyldte vinimportører. Men hendes sande passion lå i vinfremstilling, og hun begyndte at samarbejde med sin far og Thierry for at begynde at lave en meget lille mængde vin på hendes forældres gård i udkanten af Yinchuan. En dag præsenterede Emma en umærket magnumflaske af sin 100 % Cabernet Sauvignon til Alberto Fernandez, administrerende partner i Torres China. Han var meget imponeret og foreslog straks følgende til hende; hun skulle lave vin på fuld tid, og Torres skulle distribuere den. Således blev Silver Heights endelig født. Og den første vin? Det blev Emmas Reserve. Siden deres første årgang i 2007 har Gao Lin, Emma og Thierry fortsat fokuseret på at lave vin af højeste kvalitet og på at udvikle Ningxia-terroiret.
https://www.silverheights.cn