Winefinders Vinbutik Gentofte

Kom og besøge os IRL i vores fysiske butik i Gentofte - nord for København. Der finder du Lars Byager og Anders Højby Nielsen som guider dig gennem butikkens sortiment. Du vil helt sikkert genkende meget fra netbutikken, men der er også nogle vine, der er unikke for butikken.

Den vin, du køber hos os, står vi inde for kvaliteten af. Vi har nemlig smagt den, inden vi besluttede, at den kunne stå på hylden. Vi ved, hvad vi taler om, fordi vi har været dedikerede til god vin og spiritus i mange år.

Dette er Winefinders Vinbutik

Winefinders Vinbutik er en specialforretning med et stort udvalg af vin fra hele verden. De klassiske europæiske vinområder er stærkt repræsenteret, med en høj grad af detalje. Vi giver de bedste producenter plads på hylderne, eller gennem forsalg f.eks. direkte fra Bordeaux og andre store markeder. Økologiske vine er stærkt repræsenteret i sortimentet, de vægtes højt, når kvalitet og pris hænger sammen.

Besøg den fysiske forretning eller hvis du er lokal, kan du afhente din færdigpakkede vin i forretningen i Gentoftegade. Tilmeld dig til butikkens nyhedsbrev ”Vin, der gør livet lidt grønnere” og få informationer om aktuelle vinsmagninger, kampagner, nyheder og tilbud på vin og spiritus.

Vi leverer med glæde vinen til dig på jobbet eller hjemme, vi leverer også gaven til vennen eller forretningsforbindelsen. Måske allerede i dag? Kontakt: butik@winefinder.com

Din bestilling leveres med bud i dagtimerne, i hele Storkøbenhavn. Bestil inden kl. 10:00 for levering følgende hverdag incl. lørdag. For levering i det øvrige Danmark, vælger du selv i shoppen, hvordan du vil have dine vine leveret.

Välkommen till butiken: 

Winefinders Vinbutik
Gentoftegade 54
2820 Gentofte
tlf +45 39650015
butik@winefinder.com

Winefinders Vinbutiks åbningstider 

SOMMARLUKKET indtil d. 2 august.

Åbningstider: tis – fre 10:00 – 18:00
lør 09:00 – 14:00

Lars & Anders
Butiken