Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Serra Ferdinandea Bianco Sicilia DOC 2019

Serra FerdinandeaBianco Sicilia DOC 2019

Italien, Sicilia, 750 ml, 13,3%

Efter 10 år på Sicilien som vinmager hos Planeta besluttede Florent Dumeau at blande to meget forskellige, men komplementære druesorter. Vinbuketten er en kombination af aromaer og usædvanlige aromaer. Brugen af egetræsfade er blevet steriliseret for at forstærke aromatonerne og forbedre vinens hold ···

Stykvis

199 kr

/flaske
Kasse (6 st)

199 kr

/ flaske, i alt 1 194 kr
Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
  • Kylling og kalkun
  • And
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Vegetar og salater
  • Milde oste
Smagsnotat

S Solmodne gule frugter, let sunde grønne toner, akacie, kamille, honning og nødder. Velafbalancerede, klare toner af egetræsfade, der bidrager til vinens kompleksitet. Frisk mineralitet med en dejlig lang eftersmag.

Drickes
2023-2028
Alkoholindhold
13,3%
Pakningsstørrelser:
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Efter 10 år på Sicilien som vinmager hos Planeta besluttede Florent Dumeau at blande to meget forskellige, men komplementære druesorter. Vinbuketten er en kombination af aromaer og usædvanlige aromaer. Brugen af egetræsfade er blevet steriliseret for at forstærke aromatonerne og forbedre vinens holdbarhed.

Producenten

Serra Ferdinandea er en siciliansk drøm. Enhver, der er bekendt med Siciliens og Frankrigs historie og kultur er klar over dens forbindelser fra de normanniske konger til Voltaire og Sciascia. Det samme gælder i vindyrkning, hvor man ofte har haft udveksling af druesorter og teknikker. Dette projekt vil forny denne forbindelse og give liv til nye sicilianske vine ved at give et klart fransk udtryk til den oprindelige viden om øens vindyrkning og ønologi. Dette opnås gennem den fælles vision for to familier: Planetas fra Sicilien og Oddos i Frankrig, som er forenet i denne iværksætterudfordring profileret af viden, venskab og passion.
https://serraferdinandea.com/en/