Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Müller Chardonnay Ried Fuchaberg Reserve 2020

Weingut MüllerChardonnay Ried Fuchaberg Reserve 2020

Østrig, Kremstal, 750 ml, 13,5%

Druerne til denne Chardonnay kommer fra familien M mlers wing red i Fuchaberg. Terrasserne på disse sydøst-orienterede skråninger er isdækkede Kremstal. Jorden på dette sted er præget af en blanding af løs jord og lidt større stenede sten. Takket være det pannoniske klima med lav nedbør, varme somre ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2020

Smagsnotat

Aromaen og smagen er meget frugtig og frisk med tydelige noter af ananas, gule æbler, honningmelon, fersken og modne stikkelsbær Perfekt til retter med smør og fløde. Gå til kalvekød, fuglegel eller lækrere fiskeretter.

Drickes
2023-2024
Alkoholindhold
13,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druerne til denne Chardonnay kommer fra familien M mlers wing red i Fuchaberg. Terrasserne på disse sydøst-orienterede skråninger er isdækkede Kremstal. Jorden på dette sted er præget af en blanding af løs jord og lidt større stenede sten. Takket være det pannoniske klima med lav nedbør, varme somre og milde vintre er denne fløj særligt velegnet til chardonnay.

Producenten

Midt i den maleriske landsby Krustetten i det sydlige Kremstal ligger Müller-familiens vinmarker. Familienavnet nævntes første gang allerede i 1270 i Göttweiger stifts arkiver (slægten hed dengang Lesehof, siden 1936 har man brugt navnet Müller). Deres vinmarker ligger på bjerget Göttweiger, hvor der har været vindyrkning i lang tid. Familien Müller har dyrket jorden der i tre generationer - Leopold Müller, bedstefar i familien, startede med 0,7 hektar i 1936, som siden er blevet udvidet til 110 hektar af hans sønnesønner Leopold og Stefan. Hele familien er involveret i arbejdet på gården - Stefan tager sig af vinmarkerne, mens Leopold tager over, når vinene er nået frem til vingården. Han tager sig af kunderne med børnene Diana og Martin, mens Martha og Therese tager sig af tallene. Laurenz hjælper til i vinmarkerne, mens Verena tager sig af pynten og hjælper med maden sammen med Gertrude. De yngste familiemedlemmer Fernanda og Josefina er stadig for unge til at deltage i arbejdet med deres dynamiske familie.
https://www.weingutmueller.at