Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Vollenweider Wolfer Goldgrube Riesling Spätlese 2020

Weingut VollenweiderWolfer Goldgrube Riesling Spätlese 2020

Tyskland, Mosel, 750 ml, 8,5%

Goldgrube er sammen med Steffensberg og Shimbock en af Vollenweiders tre grand cru lokationer med vinstokke med en alder på op til 100 år. Wolfer Goldgrube er bogstaveligt talt den typiske vin fra denne bjergskråning, med et rigt spektrum af smag, der inkluderer tropiske frugter, en kompleks dybde ···

Stykvis

199 kr

/flaske
Kasse (6 st)

199 kr

/ flaske, i alt 1 194 kr
Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Skaldyr
  • Vegetar og salater
  • Asiatisk
  • Milde oste
Årgang

2020

Smagsnotat

Frugtagtige noter i duften af ??

Drickes
2025-2045
Alkoholindhold
8,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Sukkerindhold
73 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Goldgrube er sammen med Steffensberg og Shimbock en af Vollenweiders tre grand cru lokationer med vinstokke med en alder på op til 100 år. Wolfer Goldgrube er bogstaveligt talt den typiske vin fra denne bjergskråning, med et rigt spektrum af smag, der inkluderer tropiske frugter, en kompleks dybde og en fokuseret og mærkbar mineralsk rygrad med et stort lagringspotentiale.

Producenten

I 1999 opfyldte den schweiziskfødte Daniel Vollenweider sin drøm: - At drive sit eget vinhus og dyrke rieslingvine, der er krystalklare og uden dikkedarer men samtidig sensuelle og glædelige. Hvad der startede med næsten tomme lommer, men med en overvældende lidenskab og et ejerskab på 2,5 acres i den halvglemte "Wolfer Goldgrube", som er en af de mest anerkendte dele af den centrale del af Moseldalen, og har i dag fået et højt ry på verdensplan. De nuværende ca. 12,4 hektar vinmarker beliggende omkring den engang så verdensberømte vinhandelsby Traben-Trarbach ligger på stejle eller ekstremt stejle skråninger dækket af uforædlede Riesling-vinstokke, der er blandt de allerbedste i regionen. Daniels filosofi er at bevare og ære historien om Mosel-, Saar- og Ruwer-traditionerne, som de er en del af i dag.
https://weingut-vollenweider.de/en/estate/