Winefinders kvalitetsgaranti

Vi garanterer, at alle vores vine er af høj kvalitet i en international sammenhæng. Alle vores vine kommer fra anerkendte kvalitetsproducenter og er enten blevet godkendt af vores kompetente vinteam, eller de har modtaget høje scorer fra førende vinkritikere. I det usandsynlige tilfælde, at du ikke kan lide vine, som du har købt hos os, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig. Selvfølgelig erstatter vi defekte vine. Smagsgarantien er gyldig 12 måneder fra købsdatoen. Læs mere under Spørgsmål & Svar.  

100% kundegaranti

For os hos WInefinder er det meget vigtigt, at du som kunde er tilfreds med vores service og vores produkter. For at du kan føle dig tryg ved at handle hos os, anvender vi en 100 procent tilfreds kundegaranti. Det betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds, vil vi have dig til at kontakte vores kundeservice, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at afhjælpe problemet.

Garanti for god service

Med moderne teknologi, rig information om vine, producenter, vinregioner og ting, der er gode at vide om vine, garanterer vi, at du får alle de oplysninger, du har brug for. Derudover har du adgang til vores kundeservice og vores vinteam for at hjælpe dig, hvis det er nødvendigt.

Byttegaranti

Defekte flasker udskiftes selvfølgelig. Kontakt kundtjanst@winefinder.com, og du vil straks få refunderet den defekte flaske.

Leveringsgaranti

Vi garanterer, at din vin levering vil komme som aftalt. Hvis leveringen ikke ankommer som aftalt, skal du kontakte kundtjanst@winefinder.com og du vil blive refunderet med de fulde forsendelsesomkostninger, du har betalt.

Klage- og returret

Hos Winefinder er du altid dækket af den danske forbrugerbeskyttelse. Med andre ord har du fuld ret til klage og lade handlen tilbage. Det betyder, at du har 14-dages ret til at annullere dit køb, når du har modtaget din levering. Hvis du ombestemmer dig, så lad os det vide (kontakt din vin rådgiver eller kundtjanst@winefinder.com)inden for den angivne periode. Det eneste gebyr, der gælder, er forsendelsesomkostningerne ved at returnere den uåbnede pakke til vores lager. 
Bemærk, at fortrydelsesretten kun gælder for ubrudt emballage.