Hurtig levering til privatadresse gennem vores partner, Airmee

Gennem transportfirmaet Airmee kan du bestille levering din privatadresse i Storkøbenhavn. Vi vil inden længe udvide vores leveringsområde.

Hvis du bestiller inden søndag, får du din vin om onsdagen. Hvis du bestiller senest om onsdagen, kan du nogen steder få leveret allerede fredag aften. Lokalt kan der forekomme andre forhold, så det bedste er, at du du går til winefinder.dk og indtaster dit postnummer på hjemmesiden. Så kan du se præcis, hvornår vi kan levere din næste ordre.

Læs mere om "Hvornår og hvordan får jeg min vin leveret" nedenfor.

  

Dine leveringsmuligheder – du kan vælge, den løsning som passer dig bedst.

Vi tilbyder levering til din privatadresse – helt gratis levering.

 

Vores partner vil transportere din vin til dit hjem på dine vegne. De leverer dine vine hele vejen til døren på et tidspunkt efter eget valg. Forsendelse er gratis, uanset hvor meget du bestiller, og hvor mange vinordrer du foretager inden for den gældende leveringsperiode. Med levering til din privatadresse kan du få de mest komfortable leveringer.

Bestil vinen til afhentning i vores butik i Gentofte er en helt oplagt løsning for lokale kunder

Du er meget velkommen til at afhente dine varer i vores butik. Du har derefter mulighed for at botanisere blandt de dejlige vine. Vores Winefinder Vinbutik findes i Gentoftegade 54, DK-2820 Gentofte.

 

Hvornår og hvordan får jeg min vin leveret:

Hvornår

Airmee kan levere vin til dig to gange om ugen:

  1. Hvis du bestiller senest søndag, kan du få leveret onsdag mellem kl. 17.00 og 22.00.
  2. Hvis du bestiller senest onsdag, kan du få leveret fredag mellem kl. 17.00 og 22.00.
  3. Du vælger den dag og tid, som det passer dig at få leveret, når du kommer frem til det iordremodulet.
  4. Du kan vælge en senere dag og tid, hvis du vil.
  5. Bestil online, vælg leveringsdatoen og modtag besked via SMS, når din pakke er klar til at blive leveret eller afhentet.

Hvordan

Leverings måden og tiden vælges til sidst inden betalingen. De muligheder, der er tilgængelige for dit postnummer, vises, når du afgiver din ordre.

Airmee leverer både dag og aften, afhængigt af hvor du bor. Brug den bookingkalender, du modtager i forbindelse med bestillingen, og vælg en dag og et tidspunkt, der passer dig. Hvis du er ude i god tid, kan du vælge en dato mange uger i fremtiden, hvis du ønsker det.

På din ordrebekræftels0e og faktura udskrives din valgte leveringsdato og -tid. Dobbelttjek, at de er korrekte – hvis ikke så kontakt os på kundtjanst@winefinder.com.

SMS-besked

For ikke at du skal glemme din levering, vil transportfirmaet sende dig en SMS, når din pakke er klar til at blive leveret eller afhentet.

Har du spørgsmål til din levering?

Se, hvor langt din ordre er, og hvordan du kontakter os her (dette kræver, at du logger ind på winefinder.com).

 

Obligatorisk identifikation

Uanset om du har bestilt transportfirmaet til at levere hjem til dig, eller hvis du henter dine vine på et af transportvirksomhedernes leveringssteder, skal du eller en anden, der er over 18 år, modtage og anerkende leveringen.

Hvis du selv accepterer vinen, skal du fremvise et gyldigt ID. Hvis en kurer henter din vin i vores butik, skal både dit og buddets ID vises.

Tilgiv os, at transportvirksomhedernes kurerer og agenter kræver identifikation, selvom du sansynligvis er langt over 18 år gammel. Vi ønsker at sikre at vi overholder dansk lov om salg af alkohol og for at sikre, at alle får udleveret de rigtige vine.

  

Betaling

Tydelig

De fleste af vores betalinger håndteres af Klarna. Der kan du betale med Klarna checkout, kort, faktura eller overførsel fra din online bank.

 

Faktura

Hvis du betaler faktura via Klarna, er transaktionsperioden normalt 14 dage.

På manuelle fakturaer fra Winefinder gælder der 10 dages betaling.

 

Levering og betaling af forudbestillinger

For nogle populære og eftertragtede vine tilbyder vi at vinene kan forudbestille. Disse vine bestilles og betales, men men med et senere leveringstidspunkt gennem vores leveringspartnere.

Betaling forfalder 4 dage efter at du har modtaget ordrebekræftelsen. Vi kvitterer sender kvittering for din betaling. Vinene vil blive sendt til dig, så snart de er på lager eller efter nærmere aftale.

 

Hvis vinen er en vin som sælges i forsalg dvs. salg inden hjemkomst, viser vi det tydeligt på varen ved køb.

 

Levering af primeur vine

Primeur-vine leveres typisk 19 – 27 mdr. efter købet. Vinen er ikke færdig når man køber den så den forbliver på tønder på slottene, indtil den aftappes, efter dit ønske (½, 1/1 eller større), vinene leveres til Winefinders lager i Danmark, hvor de opbevares på dine vegne, indtil overdragelse til transportøren.

 

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende levering af din ordre fra Winefinder, bedes du kontakte vores kundeservice på 78 77 54 46 eller kundtjanst@winefinder.com. Når vinen er blevet overdraget til transportøren vil transportøren meddele dig det for at aftale levering.

Hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter i spørgsmål og svar, er du altid velkommen til at kontakte os på 78 77 54 46 eller kundtjanst@winefinder.com. Du vil altid modtage et svar inden for 24 timer på alle hverdage

Hvis du er Premium-kunde og har brug for vejledning eller købstips, er du altid velkommen til at kontakte din vinrådgiver

 

Klage- og udtrædelsesret

Hos Winefinder er du altid dækket af regler for forbrugerbeskyttelse. Med andre ord har du fuld ret til klage og annulere din ordre. Det betyder, at du har 14-dages ret til at annullere dit køb efter at have modtaget din ordre. Læs mere om, hvordan du gør dette i vores købsbetingelser.