Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Fritz Ekkehard Huff The Green Bird Scheurebe Trocken 2020

Weingut Fritz Ekkehard HuffThe Green Bird Scheurebe Trocken 2020

Tyskland, Rheinhessen, 750 ml, 12%

Jeremy Bird-Huffs The Green Bird er lavet af druesorten Scheurebe som dyrkes på vinstokke, der vokser i vinmarker med kalkstensjord. Jermey har fundet inspiration fra sine rødder i New Zealand, hvor sauvignon blanc er den dominerende grønne druesort og bruges til at symbolisere forbindelsen mellem N ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2020

Smagsnotat

Aromatiske og friske toner i duften af solbær, kiwi, grapefrugt og mynte. Vinen viser en rigtig skarp syre i smagen med rige toner af det du finder i duften, som forbliver i den friske eftersmag.

Drickes
2023-2024
Alkoholindhold
12%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Jeremy Bird-Huffs The Green Bird er lavet af druesorten Scheurebe som dyrkes på vinstokke, der vokser i vinmarker med kalkstensjord. Jermey har fundet inspiration fra sine rødder i New Zealand, hvor sauvignon blanc er den dominerende grønne druesort og bruges til at symbolisere forbindelsen mellem New Zealand og Rheinhessen.

Producenten

Familiegodset Weingut Fritz Ekkehard Huff har dyrket vin siden 1700-tallet, men i dag er det den unge dynamiske duo, ægteparret Christine Huff & Jeremy Bird-Huff, der driver ejendommen med hjælp fra Christines forældre (faderen tager sig af vinmarkerne og moderen de kommercielle ting). Den har 8 hektar i Nierstein og Schwabsburg i Rheinhessen og fokuserer selvfølgelig på at lave fantastisk Riesling fra steder som Schloss Schwabsburg, Pettenthal og Orbel. Men de laver også vin af druesorter som spätburgunder (pinot noir), weissburgunder (pinot gris), scheurebe og grauburgunder (pinot gris). Da Jeremy Bird-Huff kommer fra New Zealand, er de nu også begyndt at eksperimentere med sauvignon blanc. Christine og Jeremy tilhører begge 'Generation Riesling' og var to af dem, der imponerede os mest et år på Prowein - verdens største vinmesse. Generation Riesling er en forening for unge tyske vinproducenter (du kan kun være med til du er 35) og som hovedsageligt har fokus på at promovere verdens bedste grønne druesort Riesling!