Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Chatelain Sancerre Selection 2019

Domaine ChatelainSancerre Selection 2019

Frankrig, Loire, 750 ml, 13%

Domaine Chatelain henter Sauvignon-druerne på 3 parceller i Sancerre på kommunerne Verdigny, Sury-en-Vaux og Chavignol. Vinstokkene er mellem 20 og 30 år og vokser på ler- og kalkholdige undergrund. Vinen er gæret på ståltank og modnes ca. 5 måneder på de samme tank. Den bør nydes ved 8-10 grader og ···

Stykvis

269 kr

/flaske
Kasse (6 st)

269 kr

/ flaske, i alt 1 614 kr
Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Vegetar og salater
  • Asiatisk
  • Krydret
Smagsnotat

Sancerre fra Domaine Chatelain har en flot, lysegul farve med grønlige men samtidig fede nuancer. I duften finder man meget umiddelbare aromaer af grapefrugt og passionsfrugt. I smagen er vinen meget sprød med mineralske toner (flintsten), som i munden udvikler sig meget harmonisk med karakterer af hvide vilde blomster og en god velour.

Drickes
2023-2025
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Domaine Chatelain henter Sauvignon-druerne på 3 parceller i Sancerre på kommunerne Verdigny, Sury-en-Vaux og Chavignol. Vinstokkene er mellem 20 og 30 år og vokser på ler- og kalkholdige undergrund. Vinen er gæret på ståltank og modnes ca. 5 måneder på de samme tank. Den bør nydes ved 8-10 grader og er perfekt til alle fiske- eller skaldyrsretter især sammen med kraftige saucer, hvor Sancerre giver et friskt og sprødt modspil. Prøv den også til områdets ostespecialitet: Gedeosten Crottin de Chavignol.