Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Chatelain Sancerre Selection 2019

Domaine ChatelainSancerre Selection 2019

Frankrig, Loire, 750 ml, 13%

Domaine Chatelain henter Sauvignon-druerne på 3 parceller i Sancerre på kommunerne Verdigny, Sury-en-Vaux og Chavignol. Vinstokkene er mellem 20 og 30 år og vokser på ler- og kalkholdige undergrund. Vinen er gæret på ståltank og modnes ca. 5 måneder på de samme tank. Den bør nydes ved 8-10 grader og ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Smagsnotat

Sancerre fra Domaine Chatelain har en flot, lysegul farve med grønlige men samtidig fede nuancer. I duften finder man meget umiddelbare aromaer af grapefrugt og passionsfrugt. I smagen er vinen meget sprød med mineralske toner (flintsten), som i munden udvikler sig meget harmonisk med karakterer af hvide vilde blomster og en god velour.

Drickes
2023-2025
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Domaine Chatelain henter Sauvignon-druerne på 3 parceller i Sancerre på kommunerne Verdigny, Sury-en-Vaux og Chavignol. Vinstokkene er mellem 20 og 30 år og vokser på ler- og kalkholdige undergrund. Vinen er gæret på ståltank og modnes ca. 5 måneder på de samme tank. Den bør nydes ved 8-10 grader og er perfekt til alle fiske- eller skaldyrsretter især sammen med kraftige saucer, hvor Sancerre giver et friskt og sprødt modspil. Prøv den også til områdets ostespecialitet: Gedeosten Crottin de Chavignol.