Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau de Beaucastel Hommage à Jacques Perrin 2017

Chateau de BeaucastelHommage à Jacques Perrin 2017

Ekologisk

Frankrig, Châteauneuf-du-Pape, 750 ml, 14%

Château Beaucastels prestigefyldte vin til et topår i 2017. Første gang Perrin-familien besluttede sig for at skabe denne vin var i 1989, hvor dagen var særlig god. Vinen er en hyldest til familiens tidligere overhoved, Jacques Perrin, der gik bort i 1978. Vinen er derfor kun lavet til det bedste. U ···

Stykvis

3 395 kr

/flaske
Kasse (3 st)

3 395 kr

/ flaske, i alt 10 185 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • Skovfugl
Smagsnotat

Duften er stadig meget ung med strejf af blommer, brombær, friskkværnet sort peber, charcuteri, violer, krydderier, friskkværnet kaffe og læder. Smagen er kompleks, fyldig og velafbalanceret, med (stadig unge) finlemmede tanniner, en stor fylde og en lang krydret eftersmag. Producenten oplyser, at denne vin er lavet uden animalske produkter og er derfor velegnet til dig, der er veganer.

Drickes
2021-2040
Alkoholindhold
14%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Luft vinen
1 timma

Så tycker experterna

Jeb Dunnuck
100p

On another level, the brilliant 2017 Châteauneuf Du Pape Hommage A Jacques Perrin is just about all Mourvèdre (there are small amounts of Grenache, Syrah, and Counoise) brought up in a large foudre. It reveals a saturated purple color as well as a super-rich, blockbuster-styled bouquet of blackcurrants, blackberries, ground pepper, truffle, charcuterie, and God knows what else. With full-bodied richness, a stacked, opulent mid-palate, building tannins, and a sensational finish, it’s another perfect wine from this team and is unquestionably in the same realm as the 2000, 2001, 2005, 2007, 2009, 2010, and 2016. Give bottles 7-8 years of bottle age and enjoy over the following 40-50 years.

WineAdvocate
97p

Loaded with mulberry and blueberry fruit, graced by hints of star anise, cardamom, cinnamon and allspice, the 2017 Chateauneuf du Pape Hommage à Jacques Perrin is another standout vintage for this wine. Full-bodied, rich, velvety and long on the finish, at this point, its maybe not quite as sure a thing to reach the century score as the beyond-superlative 2018, but I wouldnt rule it out. This is seriously great wine.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Château Beaucastels prestigefyldte vin til et topår i 2017. Første gang Perrin-familien besluttede sig for at skabe denne vin var i 1989, hvor dagen var særlig god. Vinen er en hyldest til familiens tidligere overhoved, Jacques Perrin, der gik bort i 1978. Vinen er derfor kun lavet til det bedste. Udbuddet er minimalt der produceres kun 400-500 vine hvert år.Perrins Grand Vin-familien er egentlig bare en stor vin med mange år forude.

Producenten

Domaines Perrin er i dag et stort apparat, specielt dedikeret til vine til ns dra Rh ne. Familiens mest kendte ejendom er uden tvivl Ch teau de Beaucastel i Ch teauneuf-du-Pape. Brødrene Jean-Pierre og Francois Perrin nærmer sig efterhånden pensionering, deres sønner fylder mere og mere på mere parket i driften af denne enkeltejendom. Du har en fantastisk portefølje af vine, fra prisvenlige vine til topvine i verdensklasse. Selvom dette er en traditionel virksomhed, er Perrins bemærkninger bemærkelsesværdigt fleksible, hvis de føler, at kvaliteten kan forbedres. Domaines Perrin omfatter i dag også en stor ejendom i Vinsobres, i C tes de Ventoux og Tablas Creek i Californien. Ch teau Beauacastel er en af de få ejendomme, der dyrker alle 13 af de 13 druesorter i Ch teauneuf-du-Pape. Deres vinger er placeret på overfladen af den klassiske jord, som består af runde solreflekterende sten (galets roul s) på overfladen over sand, ler og kalksten. Allerede i 1950'erne begyndte man at køre helt økologisk i vingerne. Det er så, at vinene rb den koncentrerede og finesserige blandt andet takket være den store andel af mourvedre - omkring 30% - i den endelige blanding (i den sædvanlige Ch teauneuf-du-Papen). Dens stramme garvesyre er rygraden og modstandsdygtig over for oxidation, som hjælper Beaucastel med at ældes yndefuldt. Grenache (30%) bidrager til en varmende fornemmelse af moden frugt og en fløjlsblød fornemmelse i munden. Syrah til 10%, og muscardin og vaccarese med ca. 5% hver, tilfører farve og krydret duft og øger samtidig lagringspotentialet. 5% cinsault indtil den er blødgjort og dens specielle duft. Resten består af små mængder af de øvrige syv til ti varianter. De tilføjer en ekstra del af graciens kompleksitet, der gør Ch teau de Beaucastel til sådan en ekstraordinær vin. De fleste af druesorterne gæres separat, indtil den malolaktiske gæring er afsluttet. Derefter blandes de efter omfattende test. Den unge vin modner på store egetræsfade på 40 hektoliter i omkring 12 m. Klaring udføres med æggehvider, hvorefter vinen tappes på flaske og efterlades til opbevaring i en Beaucastel-kælder, inden den sælges. Enestående er også vinen Hommage Jacques Perrin, som er en cuv ep-drue til meget gamle træstammer. Det er domineret af mourv dre. Producenten oplyser, at deres vine er lavet uden animalske produkter og derfor egner sig til dig, der er veganer.
http://www.beaucastel.com/