Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Mark Haisma Gevrey Chambertin Village 2018

Mark HaismaGevrey Chambertin Village 2018

Ekologisk

Frankrig, Gevrey-Chambertin, 750 ml, 13%

Helt ny for os hos Winefinder er den spændende og elegante Mark Haisma, som siden 2009 har drevet sit eget mikronegociant firma i Bourgogne. Hans lækre Gevrey Chambertin er lavet af 100% Pinot Noir fra næsten udelukkende hele klaser. Gevrey-Chambertin producerer nogle af de mest kraftfulde rødvine i ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Årgang

2018

Smagsnotat

Vinen har en elegant frugtig bouquet af frisk rød pinot frugt med strejf af røde ribs, hindbær og krydderier. Smagen er ung og koncentreret med en flot struktureret krop med masser af røde bær et strejf af krydderier og jern. Lang stilfuld afslutning med unge, men indpakkede tanniner og en lang afslutning.

Drickes
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Luft vinen
1 timma

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Helt ny for os hos Winefinder er den spændende og elegante Mark Haisma, som siden 2009 har drevet sit eget mikronegociant firma i Bourgogne. Hans lækre Gevrey Chambertin er lavet af 100% Pinot Noir fra næsten udelukkende hele klaser. Gevrey-Chambertin producerer nogle af de mest kraftfulde rødvine i Bourgogne, men Marks version er meget velafbalanceret. Han plukker druerne tidligt, og de bliver forsigtigt trampet til fods en gang om dagen under gæringsprocessen. Vinen tappes ufiltreret.