Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
By Farr Chardonnay 2020

By FarrChardonnay 2020

Australien, Geelong, 750 ml, 14%

By Farrs entry-level chardonnay, der kommer fra samme sted som Sangreal pinot noir - sammensat af rød jord over kalksten - og blev plantet i 1994. Kalkstenen på dette sted er ikke blottet på overfladen som andre steder. Kalkstenen starter 20 til 30 cm under overfladen, til dybden af ​​vinens rodzone ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2020

Smagsnotat

Duften er ung, frisk og kompleks med fine noter af æbler, citrus, nektariner, smør og nogle mineraler. Smagen er medium til fyldig med strejf af citrus, æbler, eksotisk frugt, ananas, mineraler og brunet smør.

Drickes
2022-2027
Alkoholindhold
14%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Luft vinen
1 timma

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

By Farrs entry-level chardonnay, der kommer fra samme sted som Sangreal pinot noir - sammensat af rød jord over kalksten - og blev plantet i 1994. Kalkstenen på dette sted er ikke blottet på overfladen som andre steder. Kalkstenen starter 20 til 30 cm under overfladen, til dybden af ​​vinens rodzone. Det er en meget udsat nordlig placering. De kloner, der bruges til chardonnay, er en blanding af Dijon-kloner og Penfolds 58. Som sædvanlig er det lavt udbytte, økologisk dyrkede og håndplukkede druer og så naturlig gæring som muligt. Druerne presses som hele klaser og gærer langsomt (med naturlig gær), køligt i to måneder. Vinen lagres derefter i eg (35 procent ny eg) i 11 måneder. Resultatet - en komplet chardonnay!