Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Müller Zweigelt Reseve 2019

Weingut MüllerZweigelt Reseve 2019

Østrig, Kremstal, 750 ml, 13,5%

Zweigelt druer til denne vin kommer fra familiens vingård omkring bjerget G ttweigeri s dra Kremstal. Jorden her er solvarme grusjord. De druer, der kom til vingården, skulle gennemgå malolaktisk gæring og derefter 12 måneders fadlagring på egetræsfade. Druerne blev høstet i hånden i slutningen af n ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Årgang

2019

Smagsnotat

ett gener st og frugtig vin med aroma af mørke modne kirsebær, ærter og fade. Smagen er mellemfyldig med en livlig syre og byder på de samme frugtige aromaer som i duften og i den velafbalancerede eftersmag opstår en behagelig m tanninstruktur sammen men en subtil mådehold.

Drickes
2023-2028
Alkoholindhold
13,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Zweigelt druer til denne vin kommer fra familiens vingård omkring bjerget G ttweigeri s dra Kremstal. Jorden her er solvarme grusjord. De druer, der kom til vingården, skulle gennemgå malolaktisk gæring og derefter 12 måneders fadlagring på egetræsfade. Druerne blev høstet i hånden i slutningen af november. Gæringen af vinen begyndte i ståltanke og blev derefter fordelt jævnt mellem nye, en rig og to rige egetræsfade, hvor den blev lagret i 14 måneder, inden den blev tappet på flaske i begyndelsen af 2021.

Producenten

Midt i den maleriske landsby Krustetten i det sydlige Kremstal ligger Müller-familiens vinmarker. Familienavnet nævntes første gang allerede i 1270 i Göttweiger stifts arkiver (slægten hed dengang Lesehof, siden 1936 har man brugt navnet Müller). Deres vinmarker ligger på bjerget Göttweiger, hvor der har været vindyrkning i lang tid. Familien Müller har dyrket jorden der i tre generationer - Leopold Müller, bedstefar i familien, startede med 0,7 hektar i 1936, som siden er blevet udvidet til 110 hektar af hans sønnesønner Leopold og Stefan. Hele familien er involveret i arbejdet på gården - Stefan tager sig af vinmarkerne, mens Leopold tager over, når vinene er nået frem til vingården. Han tager sig af kunderne med børnene Diana og Martin, mens Martha og Therese tager sig af tallene. Laurenz hjælper til i vinmarkerne, mens Verena tager sig af pynten og hjælper med maden sammen med Gertrude. De yngste familiemedlemmer Fernanda og Josefina er stadig for unge til at deltage i arbejdet med deres dynamiske familie.
https://www.weingutmueller.at