Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Müller Riesling Silberbichl 2020

Weingut MüllerRiesling Silberbichl 2020

Østrig, Kremstal, 750 ml, 13%

Müllers vingard Silberbichl ligger langs bredden af Donau og har med sine stejle terrasser og gamle jorder de givne forudsætninger for at skabe riesling af højeste klasse. Druerne blev høstet i midten af oktober - under vingården fandt en kølig gæring sted efter en opbevaringsperiode i rustfri stålt ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2020

Smagsnotat

Frisk og aromatisk duft med strejf af pple, ananas og lys fersken med en nuance af petroleum og mineraler. Smagen er tør med en ounce must tilbage, en frisk syre, der giver en fin balance til vinens frugtige komponenter, at finishen byder på en finish med en flot mineralitet.

Drickes
2022-2027
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Så tycker experterna

Falstaff
91p

Helles Gelbgrün, Silberreflexe. Frische Mandarinenzesten, gelber Pfirsich, ein Hauch von Maracuja, mit Limetten unterlegt. Mittlere Komplexität, vermittelt am Gaumen eine cremige Textur, feine Honigsüße im Abgang, bereits entwickelt, vielseitig einsetzbarer Speisenbegleiter. "Ljus gulgröna, silverreflexer. Färskt mandarinskal, gul persika, en hint av passionsfrukt, underlagd med lime. Medium komplexitet, förmedlar en krämig konsistens i gommen, fin honungssötma i finishen, redan utvecklad, mångsidig matkompis."

Decanter
91p

Elegant and spicy, showing true personality, with herbaceous tones intertwining with peach skin, yellow apple and kumquat, all driven by refreshing acidity.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Müllers vingard Silberbichl ligger langs bredden af Donau og har med sine stejle terrasser og gamle jorder de givne forudsætninger for at skabe riesling af højeste klasse. Druerne blev høstet i midten af oktober - under vingården fandt en kølig gæring sted efter en opbevaringsperiode i rustfri ståltanke før aftapning. Alle vinfremstillingstrin er taget for at bevare vinens friskhed og typiske aromaticitet. Dette er en sund og typisk østrigsk Riesling, der egner sig både som aperitif og til en lang række muligheder for at matche med maden: Fisk, skaldyr, salater, tærter og grøntsagsretter vil alle være gode ledsagere.

Producenten

Midt i den maleriske landsby Krustetten i det sydlige Kremstal ligger Müller-familiens vinmarker. Familienavnet nævntes første gang allerede i 1270 i Göttweiger stifts arkiver (slægten hed dengang Lesehof, siden 1936 har man brugt navnet Müller). Deres vinmarker ligger på bjerget Göttweiger, hvor der har været vindyrkning i lang tid. Familien Müller har dyrket jorden der i tre generationer - Leopold Müller, bedstefar i familien, startede med 0,7 hektar i 1936, som siden er blevet udvidet til 110 hektar af hans sønnesønner Leopold og Stefan. Hele familien er involveret i arbejdet på gården - Stefan tager sig af vinmarkerne, mens Leopold tager over, når vinene er nået frem til vingården. Han tager sig af kunderne med børnene Diana og Martin, mens Martha og Therese tager sig af tallene. Laurenz hjælper til i vinmarkerne, mens Verena tager sig af pynten og hjælper med maden sammen med Gertrude. De yngste familiemedlemmer Fernanda og Josefina er stadig for unge til at deltage i arbejdet med deres dynamiske familie.
https://www.weingutmueller.at