Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Wine Mechanics Bit i Kudden, Skattebetalare 2020

Wine MechanicsBit i Kudden, Skattebetalare 2020

EU, EU, 750 ml, 11,5%

Sp tburgunder produceret af biodynamisk dyrkede druer fundet i Deidesheimer Letten, Pfalz, Tyskland. Druerne blev først udsat for 2 dages kold iblødsætning efter 8 dages gæring med skallerne før presning. Lagret på 50% gamle egetræsfade og den resterende del i ståltank. Drik direkte fra køleskabet. ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Årgang

2020

Smagsnotat

Duften byder på frugtige toner af modne jordbær, skovhindbær og blåbær Smagen er saftig med meget friske og frugtige toner af det duften byder på, der forbliver i den beroligende eftersmag.

Drickes
2023-2024
Alkoholindhold
11,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Sp tburgunder produceret af biodynamisk dyrkede druer fundet i Deidesheimer Letten, Pfalz, Tyskland. Druerne blev først udsat for 2 dages kold iblødsætning efter 8 dages gæring med skallerne før presning. Lagret på 50% gamle egetræsfade og den resterende del i ståltank. Drik direkte fra køleskabet. Perfekt til romersk pizza. Samlet produktion 1.692 24 magnumflasker.

Producenten

Sveriges nyeste og største Urban Winery findes i Slakthuset i Den Gamle By i Gøteborg. Bag projektet, der slog dørene op for den brede offentlighed i 2018, står Kenneth Gustafsson (Oregon-Kenneth) og Magnus Holmgren. De to partnere, med en baggrund som vinhandlere med egne importvirksomheder, havde længe talt om at åbne et sted for vinfolk sammen. Under disse samtaler kom ideen om Wine Mechanics langsomt frem. Kenneth havde besøgt urbane vingårde og blevet inspireret under rejser til Portland, Oregon. Resultatet blev en hel vingård med stinke, egetræsfade, presse og alt muligt andet. Plus tilhørende vinbar, værtshus og smagerum. Et mødested for vinelskere Efter flere ture til blandt andet Pfalz og Saint-Joseph i Rhinen for at finde gode og sjæledyrkende avlere at arbejde sammen med, blev 2017 det første år for vingården. I dag laves unikke vine i verdensklasse af druer dyrket i europæiske vinmarker af høj klasse såsom riesling og spit bourgogne fra Pfalz, furmint fra Tokaj og syrah fra Saint-Joseph.
http://winemechanics.se/se_sv/