Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Columbia Crest Cabernet Sauvignon Grand Estates 2018

Columbia CrestCabernet Sauvignon Grand Estates 2018

USA, Columbia Valley, 750 ml, 13,5%

Syrah Grand Estates er sammensat af Syrah (ca. 90-95%), samt evt. Viognier (og i nogle årgange Merlot og/eller Malbec), som hovedsageligt hentes i AVA Wahluke Slope og i Horse Heaven Hills, som er kendt for at producere vine med stor aroma og kompleksitet. Områderne hører til i Columbia Valley, som ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Smagsnotat

Syrah Grand Estates har en flot, mørk, rubinrød farve. Duften er meget elegant og sprød for en Syrah at være, med afdæmpede nuancer af tørrede krydderier og komplekse toner af små bær og violer. Smagen afslører en god kødfuldhed med mere koncentrerede nuancer af modne, mørke bær og cedertræ, med toner af sorte peber og en god, afrundet tannin. Prøv den til svinemørbrad, kalv eller and, gerne i en tranebærsauce med svampe og krydderurter.

Drickes
2023-2028
Alkoholindhold
13,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

James Suckling
91p

"Inviting aromas of baking spice, redcurrants and black tea. Full-bodied with fine tannins. Baking spice and red fruit mix on the palate with good intensity and a mellow finish. 94% cabernet sauvignon, 4% merlot and 2% syrah. Drink now."

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Syrah Grand Estates er sammensat af Syrah (ca. 90-95%), samt evt. Viognier (og i nogle årgange Merlot og/eller Malbec), som hovedsageligt hentes i AVA Wahluke Slope og i Horse Heaven Hills, som er kendt for at producere vine med stor aroma og kompleksitet. Områderne hører til i Columbia Valley, som er et ret tørt område. Jordbunden er ikke særlig frugtbar og holder ikke godt på vandet, så drypirrigation giver optimal kontrol over vinplanternes vækstmønstre.

Vinificeringen foregår ved, at druerne afstilkes og mases, dog forbliver 10% af høsten med hele bær. Herefter gærer og macererer Syrah druerne tilsat Viognier med drueskindet i 6-10 dage med daglige overpumpninger. Blandingen af de andre druesorter (Merlot og Malbec i de årgange hvor man bruger dem) som gæres separat, foregår lige efter presningen, og vinen gennemgår derefter en malolaktisk gæring på en kombination af rustfrie ståltanke og træfade. Efter en sammenstikning bliver vinen modnet i 14-16 måneder på en kombination af nye (ca. 1/3) og gamle, franske og amerikanske egetræsfade.