Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Vollenweider Wolfer Goldgrube Riesling Spätlese Goldkapsel 2018

Weingut VollenweiderWolfer Goldgrube Riesling Spätlese Goldkapsel 2018

Tyskland, Mosel, 750 ml, 8%

Goldgrube er sammen med Steffensberg og Shimbock en af ??···

Stykvis

259 kr

/flaske
Kasse (6 st)

259 kr

/ flaske, i alt 1 554 kr
Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Skaldyr
  • Vegetar og salater
  • Asiatisk
  • Milde oste
Årgang

2018

Smagsnotat

underlig duft af druer og mineralske muslinger med antydninger af fersken og skifer. Smagen er meget frisk og elegant med en elegance og koncentration, som kun de bedste vine har. Her finder du masser af fersken, skifer, røg og mineraler og en lang, lang eftersmag.

Drickes
2025-2050
Alkoholindhold
8%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Sukkerindhold
92 g/l

Så tycker experterna

James Suckling
97p

So much mango, papaya and mangosteen on the nose and stunning concentration make this a star amongst the 2018 German Spätlese. Still so young, but with so much energy and drive, the long finish has stunning mineral freshness and leaves no shadow of doubt about this wine’s nobility.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Goldgrube er sammen med Steffensberg og Shimbock en af ??

Producenten

I 1999 opfyldte den schweiziskfødte Daniel Vollenweider sin drøm: - At drive sit eget vinhus og dyrke rieslingvine, der er krystalklare og uden dikkedarer men samtidig sensuelle og glædelige. Hvad der startede med næsten tomme lommer, men med en overvældende lidenskab og et ejerskab på 2,5 acres i den halvglemte "Wolfer Goldgrube", som er en af de mest anerkendte dele af den centrale del af Moseldalen, og har i dag fået et højt ry på verdensplan. De nuværende ca. 12,4 hektar vinmarker beliggende omkring den engang så verdensberømte vinhandelsby Traben-Trarbach ligger på stejle eller ekstremt stejle skråninger dækket af uforædlede Riesling-vinstokke, der er blandt de allerbedste i regionen. Daniels filosofi er at bevare og ære historien om Mosel-, Saar- og Ruwer-traditionerne, som de er en del af i dag.
https://weingut-vollenweider.de/en/estate/