Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Hnos. Perez Pascuas Viña Pedrosa Finca La Navilla 2016

Bodegas Hnos. Perez PascuasViña Pedrosa Finca La Navilla 2016

Spanien, Ribera del Duero, 750 ml, 14,5%

Enkeltmarks-Tempranillo fra den klassiske skole, der var med til at bringe Ribera del Duero på verdenskortet La Navilla en Reserva-vin lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo). Druerne kommer fra 45 år gamle vinstokke, som vokser hele vejen rundt om vinhuset på marken La Navilla - deraf vinens nav ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Smagsnotat

En flot, intens purpurrød farve; i næsen en dybrød frugt, krydderier, mineraler og velintegreret træ. I munden er der igen meget frugt af bl.a. solbær samt silkebløde tanniner, en god syre og en mineralsk friskhed fra den kalkholdige jordbund og en god integration af egetræet, der især kommer til udtryk i den langlivede, dybe eftersmag.

Drickes
2023-2025
Alkoholindhold
14,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC
Luft vinen
2-4 timmar

Så tycker experterna

GuiaPenin
95p

WineAdvocate
93p

The single-vineyard 2016 Viña Pedrosa La Navilla Reserva was produced with the grapes from the vines that surround the winery in the village of Pedrosa de Duero. It shows some spicy and smoky aromas after 20 months in French oak barrels. It has some austerity and, when tasted next to the regular Viña Pedrosa Reserva from the same year, revealed a slightly more rustic personality and abundant tannins. 29,889 bottles produced. It was bottled in September 2018.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Enkeltmarks-Tempranillo fra den klassiske skole, der var med til at bringe Ribera del Duero på verdenskortet La Navilla en Reserva-vin lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo). Druerne kommer fra 45 år gamle vinstokke, som vokser hele vejen rundt om vinhuset på marken La Navilla - deraf vinens navn. Den meget elegante stil, der i mange tilfælde præger vine fra Ribera del Duero, skyldes bl.a. en hyppigere brug af franske egetræsfade, end man f.eks. ser i Rioja. I vinhuset har denne vin således lagret 20 måneder i franske Allier-fade før det obligatoriske modningsår i flasken før lancering. Resultatet er en Ribera, der hælder til en ren og moderne stil. Vinen skal iltes i glasset, hvor den vil gøre sig sublimt til lammeretter, andesteg og oksesteg. 93 point - Robert Parker/Wine Advocate, december 2019 The single-vineyard 2016 Viña Pedrosa La Navilla Reserva was produced with the grapes from the vines that surround the winery in the village of Pedrosa de Duero. It shows some spicy and smoky aromas after 20 months in French oak barrels. It has some austerity and, when tasted next to the regular Viña Pedrosa Reserva from the same year, revealed a slightly more rustic personality and abundant tannins. 29,889 bottles produced. It was bottled in September 2018.