Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Müller Zweigelt Rosé Sparkling

Weingut MüllerZweigelt Rosé Sparkling

Østrig, Kremstal, 750 ml, 12%

Druerne til denne mousserende vin kommer fra en vingård omkring G ttweiger Berg is Kremstal. De fleste af vinmarkerne ligger på varm grusjord med en betydelig mængde løss. Druerne modner godt takket være indflydelsen fra det varme pannoniske klima fra nu af og mikroklimaet i Donau-dalen. Høsten fand ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Smagsnotat

Meget livlige og frugtige toner af hindbær, forsommerjordbær og jordbær, der er ledsaget af en meget frisk syre og tiltalende kildrende fornemmelse på tungen.

Drickes
2023-2025
Alkoholindhold
12%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Sukkerindhold
4 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druerne til denne mousserende vin kommer fra en vingård omkring G ttweiger Berg is Kremstal. De fleste af vinmarkerne ligger på varm grusjord med en betydelig mængde løss. Druerne modner godt takket være indflydelsen fra det varme pannoniske klima fra nu af og mikroklimaet i Donau-dalen. Høsten fandt sted i midten af oktober. Vindrueklaserne blev stilket og presset meget kort efter de blev plukket for at give vinen en meget frisk tone og derefter anbragt i temperaturkontrollerede ståltanke for at producere en lækker frugtighed.

Producenten

Midt i den maleriske landsby Krustetten i det sydlige Kremstal ligger Müller-familiens vinmarker. Familienavnet nævntes første gang allerede i 1270 i Göttweiger stifts arkiver (slægten hed dengang Lesehof, siden 1936 har man brugt navnet Müller). Deres vinmarker ligger på bjerget Göttweiger, hvor der har været vindyrkning i lang tid. Familien Müller har dyrket jorden der i tre generationer - Leopold Müller, bedstefar i familien, startede med 0,7 hektar i 1936, som siden er blevet udvidet til 110 hektar af hans sønnesønner Leopold og Stefan. Hele familien er involveret i arbejdet på gården - Stefan tager sig af vinmarkerne, mens Leopold tager over, når vinene er nået frem til vingården. Han tager sig af kunderne med børnene Diana og Martin, mens Martha og Therese tager sig af tallene. Laurenz hjælper til i vinmarkerne, mens Verena tager sig af pynten og hjælper med maden sammen med Gertrude. De yngste familiemedlemmer Fernanda og Josefina er stadig for unge til at deltage i arbejdet med deres dynamiske familie.
https://www.weingutmueller.at