Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Silver Heights Vineyards The Summit 2018

Silver Heights VineyardsThe Summit 2018

Kina, Ningxia, 750 ml, 15%

Summit er Silver Heights flagskibsvin, skabt af en traditionel Bordeaux-blanding (920 % cabernet sauvignon og 8 % petit verdot). Navnet rh mtat fra n et ber md gammelt kinesisk digt, der repræsenterer Ningxia-folkets ånd. Til denne vin bruges 100 % økologisk dyrkede druer, der er håndplukket og nøje ···

Stykvis

369 kr

/flaske
Kasse (6 st)

369 kr

/ flaske, i alt 2 214 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • And
  • Skovfugl
Smagsnotat

Aromaen og smagen leverer fantastiske toner af blommer, kirsebær og bær, der er ledsaget af krydrede aromaer og et strejf af fedt. I den mellemfyldige smag kombineres dette med en klar, men ikke gennemtrængende tanninstruktur og en livlig syre.

Drickes
2023-2030
Alkoholindhold
15%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sukkerindhold
2 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Summit er Silver Heights flagskibsvin, skabt af en traditionel Bordeaux-blanding (920 % cabernet sauvignon og 8 % petit verdot). Navnet rh mtat fra n et ber md gammelt kinesisk digt, der repræsenterer Ningxia-folkets ånd. Til denne vin bruges 100 % økologisk dyrkede druer, der er håndplukket og nøje udvalgt. Druerne gennemgår en kold maceration inden temperaturstyret gæring. Til sidst lagres 12 måneders lagring på 100% nye franske egetræsfade før filtrering og aftapning.

Producenten

Historien om Silver Heights Vineyards begyndte i 1999, da Gao Lin besluttede, at en dag ville hans hjemprovins Ningxia blive en prestigefyldt region for vine i verdensklasse. Han begyndte at plante cabernet sauvignon vinstokke fra Frankrig og overbeviste sin datter, Gao Yuan (også kendt som Emma), til at rejse til Bordeaux for at tilmelde sig et Masters of Oenology program. I Frankrig havde Emma mulighed for at praktisere på flere historiske vingårde i Bordeaux, herunder det verdensberømte Château Calon-Ségur. Hun blev hurtigt nære venner med slottets vinmager, Thierry Courtade, hvis familie har lavet vin på Calon-Ségur i tre generationer. Deres venskab blev til kærlighed, og de giftede sig i 2003. I 2005 vendte Emma tilbage til Kina, som en af de få kinesiske kvinder med et Diploma National d'Oenolog. Kort efter kom Thierry og deres datter, også kendt som Emma, til Ningxia. Efter hjemkomsten arbejdede Emma først i en periode med Torres China, en af landets mest prestigefyldte vinimportører. Men hendes sande passion lå i vinfremstilling, og hun begyndte at samarbejde med sin far og Thierry for at begynde at lave en meget lille mængde vin på hendes forældres gård i udkanten af Yinchuan. En dag præsenterede Emma en umærket magnumflaske af sin 100 % Cabernet Sauvignon til Alberto Fernandez, administrerende partner i Torres China. Han var meget imponeret og foreslog straks følgende til hende; hun skulle lave vin på fuld tid, og Torres skulle distribuere den. Således blev Silver Heights endelig født. Og den første vin? Det blev Emmas Reserve. Siden deres første årgang i 2007 har Gao Lin, Emma og Thierry fortsat fokuseret på at lave vin af højeste kvalitet og på at udvikle Ningxia-terroiret.
https://www.silverheights.cn