Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Silver Heights Vineyards Family Reserve Red 2016

Silver Heights VineyardsFamily Reserve Red 2016

Kina, Ningxia, 750 ml, 14%

Family Reserve har altid været Silver Heights vinmagers favorit. Det kræver lidt tålmodighed at realisere potentialet i denne vin, da den først efter en lang dekantering viser sin fulde charme. Elegant og kompleks som det er, refererer Silver Heights ofte til det som ballerinaen i sit sortiment. 201 ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Smagsnotat

E en aromatisk duft af solbær, morbær og sorte kirsebær sammen med rige nuancer af peber og tomatblade. Smagen er velstruktureret med en fremragende integreret fedtstof med bløde og subtile tanniner sammen med en behagelig friskhed, der forbliver i eftersmagen.

Drickes
2023-2028
Alkoholindhold
14%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sukkerindhold
3,5 g/l

Så tycker experterna

Decanter
91p

More herbal than ´the Summit´, the 2016 Family Reserve features minty green pepper, blackcurrant and black coffee on the nose. Aged in neutral French oak for a year, it´s smooth-textured and spicy on the palate with plenty of dark plums, ripe black cherries and prunes, supported by solid tannin structure and wood spices.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Family Reserve har altid været Silver Heights vinmagers favorit. Det kræver lidt tålmodighed at realisere potentialet i denne vin, da den først efter en lang dekantering viser sin fulde charme. Elegant og kompleks som det er, refererer Silver Heights ofte til det som ballerinaen i sit sortiment. 2016 er lavet af 80% Cabernet Sauvignon og 20% Merlot. Druer, der er håndplukket, gennemgår en kold maceration inden temperaturstyret gæring. Til sidst lagres den i 12 måneder på franske egetræsfade (20% nye) inden filtrering og aftapning.

Producenten

Historien om Silver Heights Vineyards begyndte i 1999, da Gao Lin besluttede, at en dag ville hans hjemprovins Ningxia blive en prestigefyldt region for vine i verdensklasse. Han begyndte at plante cabernet sauvignon vinstokke fra Frankrig og overbeviste sin datter, Gao Yuan (også kendt som Emma), til at rejse til Bordeaux for at tilmelde sig et Masters of Oenology program. I Frankrig havde Emma mulighed for at praktisere på flere historiske vingårde i Bordeaux, herunder det verdensberømte Château Calon-Ségur. Hun blev hurtigt nære venner med slottets vinmager, Thierry Courtade, hvis familie har lavet vin på Calon-Ségur i tre generationer. Deres venskab blev til kærlighed, og de giftede sig i 2003. I 2005 vendte Emma tilbage til Kina, som en af de få kinesiske kvinder med et Diploma National d'Oenolog. Kort efter kom Thierry og deres datter, også kendt som Emma, til Ningxia. Efter hjemkomsten arbejdede Emma først i en periode med Torres China, en af landets mest prestigefyldte vinimportører. Men hendes sande passion lå i vinfremstilling, og hun begyndte at samarbejde med sin far og Thierry for at begynde at lave en meget lille mængde vin på hendes forældres gård i udkanten af Yinchuan. En dag præsenterede Emma en umærket magnumflaske af sin 100 % Cabernet Sauvignon til Alberto Fernandez, administrerende partner i Torres China. Han var meget imponeret og foreslog straks følgende til hende; hun skulle lave vin på fuld tid, og Torres skulle distribuere den. Således blev Silver Heights endelig født. Og den første vin? Det blev Emmas Reserve. Siden deres første årgang i 2007 har Gao Lin, Emma og Thierry fortsat fokuseret på at lave vin af højeste kvalitet og på at udvikle Ningxia-terroiret.
https://www.silverheights.cn