Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Betz Family Winery Clos de Betz Columbia Valley 2015

Betz Family WineryClos de Betz Columbia Valley 2015

USA, Columbia Valley, 750 ml, 14,5%

2015 i Washingtons Yakima Valley var et fremragende år for Merlot, der derfor har slået ny rekord ved at udgøre hele 75% af den endelige druesammensætning i Clos de Betz. Dertil kommer 15% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot - det hele lagret hver for sig ca. 19 måneder i nye franske 225-liters b ···

Stykvis

598 kr

/flaske
Kasse (12 st)

449 kr

/ flaske, i alt 5 388 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • Skovfugl
Smagsnotat

Forførende aroma af solbær, cassis og fuldmodne mørke kirsebær hvilende på en bund af chokolade, solbærblade og lakrids er det til at forstå hvorfor. På tungen fremstår vinen nænsom og blid i kraft af de utroligt fine tanniner, som fornemt komplimenterer den store smagsintensitet og fylde.

Drickes
2019-2022
Alkoholindhold
14,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Luft vinen
1 timme

Så tycker experterna

WineAdvocate
95p

The 2015 Clos de Betz is a blend of 75% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon and 10% Petit Verdot. Offering up aromas of blackcurrants, crème de cassis, licorice, incense and rich soil tones, it's full-bodied, layered and velvety, with super concentration and depth, fine-grained structuring tannins and a long, youthfully chewy finish. The structural refinement and detail are indicative of Betz's thoughtful approach to the challenges of the 2015 vintage.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

2015 i Washingtons Yakima Valley var et fremragende år for Merlot, der derfor har slået ny rekord ved at udgøre hele 75% af den endelige druesammensætning i Clos de Betz. Dertil kommer 15% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot - det hele lagret hver for sig ca. 19 måneder i nye franske 225-liters barriques inden udvælgelsen af det endelige blend og den efterfølgende modning på tank og flaske. Denne kombination efterlader en vin i perfekt balance, som mange producenter i Bordeaux bør kigge længe ogmisundeligt efter. Nyd Clos de Betz ved 14-16 grader og servér til lam, okse, fjerkræ og vildt eller til vegetariske løsninger baseret på f.eks. svampe, rodfrugter og en masse indkogt rødvin.Der skal gerne noget stegeflade, braisering eller anden bearbejdning til at matche smagen fra fadlagringen. Sker dette, er det bare om at læne sig tilbage og lade sig forføre