Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Force Majeure Vineyard Parabellum Coulée 2018

Force Majeure VineyardParabellum Coulée 2018

USA, Washington State, 750 ml, 15%

Parabellum Rhone 2014 har bl.a. fået 93 point i The Wine Advocate: At Fore Majeures serie af vine starter på et ufatteligt højt niveau fremgår overlegent af dette entry level Rhône-blend lavet på 61% Syrah og 39% Mourvedre fra egne marker i Washingtons Red Mountain AVA. Klimaet her er kontinentalt o ···

Stykvis

598 kr

/flaske
Kasse (12 st)

478 kr

/ flaske, i alt 5 736 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • Skovfugl
Årgang

2018

Smagsnotat

Både i næsen og på tungen går tankerne mod modne brombær, kirsebær og solbærbuske, der elegant krydres af nykværnet sort og hvid peber samt en smule tobak og cedertræ fra fadlagringen. Kompleksiteten til trods rammes tungen af en uovertruffen følelse af renhed, hvor de kraftige men alligevel fint polerede tanniner og den saftige frugtsyre skaber en smuk harmoni med den fyldige krop og store smagsintensitet. Eftersmagen er lang, koncentreret og helt igennem delikat.

Drickes
2022-2030
Alkoholindhold
15%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
14-16ºC
Luft vinen
1 timme

Så tycker experterna

Jeb Dunnuck
95p

The 2018 Parabellum Coulee checks in as 90% Syrah and 10% Mourvèdre. Gorgeous blackberry, smoked game, graphite, leather, and peppery notes all emerge from the glass, and this beauty hits the palate with medium to full-bodied richness, a layered, concentrated, yet still elegant mouthfeel, ripe tannins, and a great finish. It's another smoking good entry level wine from this team that stands up to just about everything else out there.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Parabellum Rhone 2014 har bl.a. fået 93 point i The Wine Advocate: At Fore Majeures serie af vine starter på et ufatteligt højt niveau fremgår overlegent af dette entry level Rhône-blend lavet på 61% Syrah og 39% Mourvedre fra egne marker i Washingtons Red Mountain AVA. Klimaet her er kontinentalt og tørt med varme dage og kolde nætter, hvilket gør, at druerne holder godt på syren og alligevel opnår en overlegen fylde og modning - ideelt til store vine som denne. Alle druerne er høstet hånden og er i vinhuset gæret dels i ståltanke, dels i cementæg, inden den unge vin er modnet over 18 måneder i franske egetræsfade (30% nye). Der skal gerne et fyldigt måltid på bordet til at ledsage Parabellum. Det være sig i form af simreretter med rødvin, rodfrugter og svampe eller med svine- og oksekød, også gerne fra panden eller grillen og med kryddersmør på toppen. Vi anbefaler servering ved 15-17 grader!