Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Fritz Ekkehard Huff Schloss Schwabsburg Riesling Beerenauslese 2019

Weingut Fritz Ekkehard HuffSchloss Schwabsburg Riesling Beerenauslese 2019

Tyskland, Rheinhessen, 375 ml, 8%

En Beerenaulese er lavet af udvalgte druer, der er angrebet af bortrytis (delr ta), hvilket kræver meget håndarbejde. Svampen skyldes, at druen tørrer ud, hvilket resulterer i en supertæt og koncentreret eliksir til særlige lejligheder.

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2019

Smagsnotat

Meget frugtig sten og frisk smag med gener som toner af fersken, ananas, gule pærer og citron, der blander sig med nuancer af hvide blomster og mineraler.

Drickes
2023-2027
Alkoholindhold
8%
Pakningsstørrelser:
375 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Sukkerindhold
198 g/l

Så tycker experterna

James Suckling
94p

Who says that BAs have to be unctuous and intensely honeyed? This one smells and tastes like an exotic-fruit coulis and has pristine clarity, the vibrant acidity keeping it super fresh and clean on the palate. Long, crystalline finish.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

En Beerenaulese er lavet af udvalgte druer, der er angrebet af bortrytis (delr ta), hvilket kræver meget håndarbejde. Svampen skyldes, at druen tørrer ud, hvilket resulterer i en supertæt og koncentreret eliksir til særlige lejligheder.

Producenten

Familiegodset Weingut Fritz Ekkehard Huff har dyrket vin siden 1700-tallet, men i dag er det den unge dynamiske duo, ægteparret Christine Huff & Jeremy Bird-Huff, der driver ejendommen med hjælp fra Christines forældre (faderen tager sig af vinmarkerne og moderen de kommercielle ting). Den har 8 hektar i Nierstein og Schwabsburg i Rheinhessen og fokuserer selvfølgelig på at lave fantastisk Riesling fra steder som Schloss Schwabsburg, Pettenthal og Orbel. Men de laver også vin af druesorter som spätburgunder (pinot noir), weissburgunder (pinot gris), scheurebe og grauburgunder (pinot gris). Da Jeremy Bird-Huff kommer fra New Zealand, er de nu også begyndt at eksperimentere med sauvignon blanc. Christine og Jeremy tilhører begge 'Generation Riesling' og var to af dem, der imponerede os mest et år på Prowein - verdens største vinmesse. Generation Riesling er en forening for unge tyske vinproducenter (du kan kun være med til du er 35) og som hovedsageligt har fokus på at promovere verdens bedste grønne druesort Riesling!