Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Alta Alella AA Tallarol  2019

Alta AlellaAA Tallarol 2019

Spanien, Catalunya, 750 ml, 12%

Pansa Blanca (Xarel-lo) druen, som hovedsageligt bruges til områdets elegante smag, udgør vinens druesammensætning til 100%. Disse dyrkes på Alta Alellas vinmarker, en kort køretur på 20 minutter fra Barcelona. Efter høst og presning af druerne gæres mosten med naturlig gær i leramforer og betonæg, ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2019

Smagsnotat

Frugtig naturvin med friske noter af æbler, pærer, friskplukkede mandler, græs og mandarinskal med en frisk og velafbalanceret eftersmag, hvor selv en vis salthed findes.

Drickes
2023-2024
Alkoholindhold
12%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Pansa Blanca (Xarel-lo) druen, som hovedsageligt bruges til områdets elegante smag, udgør vinens druesammensætning til 100%. Disse dyrkes på Alta Alellas vinmarker, en kort køretur på 20 minutter fra Barcelona. Efter høst og presning af druerne gæres mosten med naturlig gær i leramforer og betonæg, der med deres ovale form skaber en automatisk cirkulation af den gærende vin, hvilket igen har store fordele temperaturmæssigt og derved også påvirker vinens smag.

Vinen er produceret af Celler de les Aus (Fåglarnas Vineri), som er Alta Alellas naturlige vingård. Med det mål at skabe kvalitetsvine uden tilsat svovl er Pujol-Busquets Guillén med sin nye vingård kommet endnu tættere på sin økologiske filosofi. Her har man ved hjælp af fire årtiers viden om økologisk landbrug nu taget skridtet fuldt ud til at producere skønne naturvine helt uden brug af svovl.