Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Borsao Bole 2017

Bodegas BorsaoBole 2017

Spanien, Campo de Borja, 750 ml, 15%

70% Grenache fra vinstokke, der er mellem 15 - 30 år gamle samt 30% Syrah fra vinstokke, der er ca. 10 år gamle. Efter gæring har vinen lagret 3 måneder i franske egetræsfade. Intens kirsebærrød og levende farve og en koncentreret aroma af moden rød frugt, sød lakrids, peber og saltkaramel. På tunge ···

Stykvis

119 kr

/flaske
Kasse (6 st)

119 kr

/ flaske, i alt 714 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • Skovfugl
  • Stærke oste
Årgang

2017

Smagsnotat

Drickes
2023-2030
Alkoholindhold
15%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Luft vinen
1 timme

Så tycker experterna

James Suckling
90p

A fresh, finely textured red with berry, black cherry and some stone and chocolate. Medium-bodied and clean. Fun is a good word. Drink now.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

70% Grenache fra vinstokke, der er mellem 15 - 30 år gamle samt 30% Syrah fra vinstokke, der er ca. 10 år gamle. Efter gæring har vinen lagret 3 måneder i franske egetræsfade. Intens kirsebærrød og levende farve og en koncentreret aroma af moden rød frugt, sød lakrids, peber og saltkaramel. På tungen kraftig med charmerende frugtsødme, der får kærkomment modspil fra den moderate syre og lidt faste tanniner. Velstruktureret og velsmagende vin, der vil gøre sig godt til grillet kød som f.eks. lam, okse og gris. Vi anbefaler servering ved ca. 16 grader. 2015-årgangen fik 90 point af James Suckling: The ripe black fruit and smoke are beautifully intertwined on the nose. Quite fleshy with generous, moderately dry tannins on the palate, the crisp acidity lifting it at the finish. Drink now or hold.

Producenten

Bodegas Borsao blev etableret i 1958, og ligger 60 kilometer nordvest for Zaragoza. Vinmarkerne, der ligger 420 meter over havets overflade mellem Mount Moncayo og floden Ebro, dækker i alt 2000 hektar. Her dyrkes garnacha, tempranillo, cabernet sauvignon, mazuelo og macabeo. Kombinationen af kalk- og stenjord, et kontinentalt klima, en gennemsnitlig årlig nedbør på omkring 400 ml og moderne, veludstyrede kældre med over 600 amerikanske egetræsfade, bidrager alt sammen til at producere fremragende kvalitetsvine.
http://www.bodegasborsao.com/