Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Müller Tassilo Riesling Ried Süßenberg Reserve 2020

Weingut MüllerTassilo Riesling Ried Süßenberg Reserve 2020

Østrig, Wachau, 750 ml, 13,5%

S ssenberg ligger i Stra Wachau og her blev der plantet vinstokke allerede i 893. Her åbner dalen sig lidt og vinstokkene får meget sol hele dagen. Sammen med jorden, der er præget af våde bjerge, har dette sted de bedste egenskaber til at kunne producere kraftfulde vine. Druerne blev selektivt hånd ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2020

Smagsnotat

E en intens frugtagtig duft med toner af abrikos, gult æble og lime. Smagen er tør og meget frisk med frugtagtige noter af abrikos, æble og citrus samt en karakteristisk mineralitet.

Drickes
2023-2030
Alkoholindhold
13,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Sukkerindhold
4 g/l

Så tycker experterna

Falstaff
93p

Helles Goldgelb, Silberreflexe. Frische gelbe Tropenfrucht, nach Ananas und Maracuja, mit weißem Weingartenpfirsich und Mandarinenzesten unterlegt. Saftig, weiße Fruchtnuancen, lebendiger Säurebogen, mineralisch-salzig im Abgang, Limetten im Nachhall, gutes Entwicklungspotenzial. "Ljus gyllengula, silverreflexer. Färsk gul tropisk frukt, som ananas och passionsfrukt, underlagd med vit vingårdspersika och mandarinskall. Saftig, vita fruktnyanser, livlig syra, mineralsalt avslut, lime i avslut, bra utvecklingspotential."

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

S ssenberg ligger i Stra Wachau og her blev der plantet vinstokke allerede i 893. Her åbner dalen sig lidt og vinstokkene får meget sol hele dagen. Sammen med jorden, der er præget af våde bjerge, har dette sted de bedste egenskaber til at kunne producere kraftfulde vine. Druerne blev selektivt håndplukket i slutningen af oktober. Gæringen foregik i ståltanke, og vinen forblev i gæringstilstand indtil februar, hvor den blev aftappet. Kan opbevares i mindst 10 år.

Producenten

Midt i den maleriske landsby Krustetten i det sydlige Kremstal ligger Müller-familiens vinmarker. Familienavnet nævntes første gang allerede i 1270 i Göttweiger stifts arkiver (slægten hed dengang Lesehof, siden 1936 har man brugt navnet Müller). Deres vinmarker ligger på bjerget Göttweiger, hvor der har været vindyrkning i lang tid. Familien Müller har dyrket jorden der i tre generationer - Leopold Müller, bedstefar i familien, startede med 0,7 hektar i 1936, som siden er blevet udvidet til 110 hektar af hans sønnesønner Leopold og Stefan. Hele familien er involveret i arbejdet på gården - Stefan tager sig af vinmarkerne, mens Leopold tager over, når vinene er nået frem til vingården. Han tager sig af kunderne med børnene Diana og Martin, mens Martha og Therese tager sig af tallene. Laurenz hjælper til i vinmarkerne, mens Verena tager sig af pynten og hjælper med maden sammen med Gertrude. De yngste familiemedlemmer Fernanda og Josefina er stadig for unge til at deltage i arbejdet med deres dynamiske familie.
https://www.weingutmueller.at