Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Müller Grüner Veltliner Sekt Brut

Weingut MüllerGrüner Veltliner Sekt Brut

Østrig, Kremstal, 750 ml, 12%

De fuldt modne go down veltliner-druer blev høstet i midten af oktober og kommer fra ingenting omkring G ttweiger Berg is Kremstal. Størstedelen af vinmarkerne ligger på varm grusjord med et ægte løsslag. Den første gæring fandt sted i temperaturkontrollerede ståltanke. Den frugtagtige basisvin blev ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Smagsnotat

Duften byder på en elegant oplevelse med aromaer af gule frugter, gyldent lækkert æble, citrus og en flot nuance af peber. Smagen er gen s og subtil med frugtagtige toner af gult æble, hvid fersken og lille citrus, hvor der i eftersmagen kryber en druetypisk peberagtighed sammen med nuancer af mineral.

Drickes
2023-2025
Alkoholindhold
12%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sukkerindhold
11 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

De fuldt modne go down veltliner-druer blev høstet i midten af oktober og kommer fra ingenting omkring G ttweiger Berg is Kremstal. Størstedelen af vinmarkerne ligger på varm grusjord med et ægte løsslag. Den første gæring fandt sted i temperaturkontrollerede ståltanke. Den frugtagtige basisvin blev derefter tappet på flaske for at opnå en traditionel anden gæring på flasken, mens blandingen fik lov at forblive i flasken i 36 måneder.

Producenten

Midt i den maleriske landsby Krustetten i det sydlige Kremstal ligger Müller-familiens vinmarker. Familienavnet nævntes første gang allerede i 1270 i Göttweiger stifts arkiver (slægten hed dengang Lesehof, siden 1936 har man brugt navnet Müller). Deres vinmarker ligger på bjerget Göttweiger, hvor der har været vindyrkning i lang tid. Familien Müller har dyrket jorden der i tre generationer - Leopold Müller, bedstefar i familien, startede med 0,7 hektar i 1936, som siden er blevet udvidet til 110 hektar af hans sønnesønner Leopold og Stefan. Hele familien er involveret i arbejdet på gården - Stefan tager sig af vinmarkerne, mens Leopold tager over, når vinene er nået frem til vingården. Han tager sig af kunderne med børnene Diana og Martin, mens Martha og Therese tager sig af tallene. Laurenz hjælper til i vinmarkerne, mens Verena tager sig af pynten og hjælper med maden sammen med Gertrude. De yngste familiemedlemmer Fernanda og Josefina er stadig for unge til at deltage i arbejdet med deres dynamiske familie.
https://www.weingutmueller.at