Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Silver Heights Vineyards Jiayuan Marselan 2017

Silver Heights VineyardsJiayuan Marselan 2017

Kina, Ningxia, 750 ml, 13%

Silver Heights'Jiayuan' Marselan 2017 er produceret af biodynamiske druer og gennem minimal brug af svovl og helt uden filtrering. Vinen opbevares i 12 måneder på fade af neutral fransk eg efterfulgt af lagring på flaske, inden den er klar til at blive bortskaffet. Marselan er en rød fransk druesort ···

Stykvis

219 kr

/flaske
Kasse (6 st)

219 kr

/ flaske, i alt 1 314 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Svinekød
  • Kylling og kalkun
  • And
  • Pasta og pizza
Årgang

2017

Smagsnotat

Ffriske, frugtige og blomsteragtige toner af brombær og viol samt med nuancer af ærter og tørrede rosenblade i duften. Smagen er afbalanceret med bløde tanniner og en frisk syre.

Drickes
2021-2025
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

James Suckling
92p

Crushed mulberries, fresh longan fruit/dried lychee and lifted lavender with a splash of black pepper. Natural and soft spoken, delivered in a supple palate with silky tannin. Lots of drinkability here. Generous, but not overly sweet. Drink now.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Silver Heights'Jiayuan' Marselan 2017 er produceret af biodynamiske druer og gennem minimal brug af svovl og helt uden filtrering. Vinen opbevares i 12 måneder på fade af neutral fransk eg efterfulgt af lagring på flaske, inden den er klar til at blive bortskaffet. Marselan er en rød fransk druesort, der er en krydsning mellem Cabernet Sauvignon og Grenache. Den blev først dyrket i 1961 af Paul Truel nær den franske by Marseillan, hvorfra den har fået sit navn, meget populær i Kina

Producenten

Historien om Silver Heights Vineyards begyndte i 1999, da Gao Lin besluttede, at en dag ville hans hjemprovins Ningxia blive en prestigefyldt region for vine i verdensklasse. Han begyndte at plante cabernet sauvignon vinstokke fra Frankrig og overbeviste sin datter, Gao Yuan (også kendt som Emma), til at rejse til Bordeaux for at tilmelde sig et Masters of Oenology program. I Frankrig havde Emma mulighed for at praktisere på flere historiske vingårde i Bordeaux, herunder det verdensberømte Château Calon-Ségur. Hun blev hurtigt nære venner med slottets vinmager, Thierry Courtade, hvis familie har lavet vin på Calon-Ségur i tre generationer. Deres venskab blev til kærlighed, og de giftede sig i 2003. I 2005 vendte Emma tilbage til Kina, som en af de få kinesiske kvinder med et Diploma National d'Oenolog. Kort efter kom Thierry og deres datter, også kendt som Emma, til Ningxia. Efter hjemkomsten arbejdede Emma først i en periode med Torres China, en af landets mest prestigefyldte vinimportører. Men hendes sande passion lå i vinfremstilling, og hun begyndte at samarbejde med sin far og Thierry for at begynde at lave en meget lille mængde vin på hendes forældres gård i udkanten af Yinchuan. En dag præsenterede Emma en umærket magnumflaske af sin 100 % Cabernet Sauvignon til Alberto Fernandez, administrerende partner i Torres China. Han var meget imponeret og foreslog straks følgende til hende; hun skulle lave vin på fuld tid, og Torres skulle distribuere den. Således blev Silver Heights endelig født. Og den første vin? Det blev Emmas Reserve. Siden deres første årgang i 2007 har Gao Lin, Emma og Thierry fortsat fokuseret på at lave vin af højeste kvalitet og på at udvikle Ningxia-terroiret.
https://www.silverheights.cn