Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Silver Heights Vineyards Last Warrior Red Blend 2017

Silver Heights VineyardsLast Warrior Red Blend 2017

Kina, Ningxia, 750 ml, 14,5%

The Last Warrior er Silver Heights hyldest til folket i Ningxia og deres mod og udholdenhed, hvorfor de har valgtWarrior i navnet. 2017 er lavet af 80% cabernet sauvignon og 20% merlot. Druer, der er håndplukket, gennemgår en kold maceration før temperaturstyret gæring og et langstrakt blidt tryk. T ···

Stykvis

129 kr

/flaske
Kasse (6 st)

129 kr

/ flaske, i alt 774 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • And
  • Skovfugl
Smagsnotat

F Frugtige og let modne noter af brombær, bigarr og tjørn matchet med nuancer af tomatblade, tobak og fad. I smagen er dette balanceret op med fine daggry tanniner og en frisk syre.

Drickes
2023-2025
Alkoholindhold
14,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sukkerindhold
2 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

The Last Warrior er Silver Heights hyldest til folket i Ningxia og deres mod og udholdenhed, hvorfor de har valgtWarrior i navnet. 2017 er lavet af 80% cabernet sauvignon og 20% merlot. Druer, der er håndplukket, gennemgår en kold maceration før temperaturstyret gæring og et langstrakt blidt tryk. Til sidst lagres vinen i 12 måneder på 30% franske egetræsfade og 70% rustfri ståltanke inden aftapning.

Producenten

Historien om Silver Heights Vineyards begyndte i 1999, da Gao Lin besluttede, at en dag ville hans hjemprovins Ningxia blive en prestigefyldt region for vine i verdensklasse. Han begyndte at plante cabernet sauvignon vinstokke fra Frankrig og overbeviste sin datter, Gao Yuan (også kendt som Emma), til at rejse til Bordeaux for at tilmelde sig et Masters of Oenology program. I Frankrig havde Emma mulighed for at praktisere på flere historiske vingårde i Bordeaux, herunder det verdensberømte Château Calon-Ségur. Hun blev hurtigt nære venner med slottets vinmager, Thierry Courtade, hvis familie har lavet vin på Calon-Ségur i tre generationer. Deres venskab blev til kærlighed, og de giftede sig i 2003. I 2005 vendte Emma tilbage til Kina, som en af de få kinesiske kvinder med et Diploma National d'Oenolog. Kort efter kom Thierry og deres datter, også kendt som Emma, til Ningxia. Efter hjemkomsten arbejdede Emma først i en periode med Torres China, en af landets mest prestigefyldte vinimportører. Men hendes sande passion lå i vinfremstilling, og hun begyndte at samarbejde med sin far og Thierry for at begynde at lave en meget lille mængde vin på hendes forældres gård i udkanten af Yinchuan. En dag præsenterede Emma en umærket magnumflaske af sin 100 % Cabernet Sauvignon til Alberto Fernandez, administrerende partner i Torres China. Han var meget imponeret og foreslog straks følgende til hende; hun skulle lave vin på fuld tid, og Torres skulle distribuere den. Således blev Silver Heights endelig født. Og den første vin? Det blev Emmas Reserve. Siden deres første årgang i 2007 har Gao Lin, Emma og Thierry fortsat fokuseret på at lave vin af højeste kvalitet og på at udvikle Ningxia-terroiret.
https://www.silverheights.cn