Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Silver Heights Vineyards Jiayuan Cabernet Sauvignon Magnum 2017

Silver Heights VineyardsJiayuan Cabernet Sauvignon Magnum 2017

Ekologisk

Kina, Ningxia, 1500 ml, 13%

Silver Heights Jiayuan Cabernet 2017 er produceret af biodynamiske druer og gennem minimal brug af svovl og helt uden filtrering. Vinen er lagret i 12 måneder på neutral fransk eg, med en ekstra flaske lagring inden den er klar til at blive brygget.

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Smagsnotat

F Frugtagtig og sund r frugtig med hints af hindbær, jordbær med nuancer af urter. Smagen er afbalanceret med bløde tanniner og en frisk syre.

Drickes
2023-2026
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
1500 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

James Suckling
90p

Lots of wild cranberries and haw fruit, as well as some red dates and a whiff of green pepper. Juicy and supple, with some nice sweet-sour fruit and natural acidity that threads through the wine. Very soft tannin here. More red dates and a hint of white pepper in the finish. Pretty long and drinkable. 100% cabernet sauvignon. From organically grown grapes, fermented with wild yeast. Surprisingly low alcohol at 13%. Interesting wine to drink now.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Silver Heights Jiayuan Cabernet 2017 er produceret af biodynamiske druer og gennem minimal brug af svovl og helt uden filtrering. Vinen er lagret i 12 måneder på neutral fransk eg, med en ekstra flaske lagring inden den er klar til at blive brygget.

Producenten

Historien om Silver Heights Vineyards begyndte i 1999, da Gao Lin besluttede, at en dag ville hans hjemprovins Ningxia blive en prestigefyldt region for vine i verdensklasse. Han begyndte at plante cabernet sauvignon vinstokke fra Frankrig og overbeviste sin datter, Gao Yuan (også kendt som Emma), til at rejse til Bordeaux for at tilmelde sig et Masters of Oenology program. I Frankrig havde Emma mulighed for at praktisere på flere historiske vingårde i Bordeaux, herunder det verdensberømte Château Calon-Ségur. Hun blev hurtigt nære venner med slottets vinmager, Thierry Courtade, hvis familie har lavet vin på Calon-Ségur i tre generationer. Deres venskab blev til kærlighed, og de giftede sig i 2003. I 2005 vendte Emma tilbage til Kina, som en af de få kinesiske kvinder med et Diploma National d'Oenolog. Kort efter kom Thierry og deres datter, også kendt som Emma, til Ningxia. Efter hjemkomsten arbejdede Emma først i en periode med Torres China, en af landets mest prestigefyldte vinimportører. Men hendes sande passion lå i vinfremstilling, og hun begyndte at samarbejde med sin far og Thierry for at begynde at lave en meget lille mængde vin på hendes forældres gård i udkanten af Yinchuan. En dag præsenterede Emma en umærket magnumflaske af sin 100 % Cabernet Sauvignon til Alberto Fernandez, administrerende partner i Torres China. Han var meget imponeret og foreslog straks følgende til hende; hun skulle lave vin på fuld tid, og Torres skulle distribuere den. Således blev Silver Heights endelig født. Og den første vin? Det blev Emmas Reserve. Siden deres første årgang i 2007 har Gao Lin, Emma og Thierry fortsat fokuseret på at lave vin af højeste kvalitet og på at udvikle Ningxia-terroiret.
https://www.silverheights.cn