Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine des Rabichattes Grebet per et fils Pouilly-Fume Les Chants de Cri 2020

Domaine des Rabichattes Grebet per et filsPouilly-Fume Les Chants de Cri 2020

Frankrig, Pouilly-Fumé, 750 ml, 13%

Les Chants des Cri hedder vinmarken bag denne sprøde Puilly-Fumé på 100% Sauvignon Blanc. De 25 år gamle stokke fordeler sig her over 10 hektar, der i undergrunden har domainets højeste koncentration af kalksten. Druerne er høstet i hånden og fra marken omgående fragtet til kælderen, hvor mosten eft ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Smagsnotat

Supersprød og mineralsk enkeltmarks-Poully-Fumé, der hører til i den slanke ende men giver masser af liv og energi på tungen – helt som det hører sig til for Sauvignon Blanc fra denne popuære adresse.

Drickes
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Luft vinen
0-1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Les Chants des Cri hedder vinmarken bag denne sprøde Puilly-Fumé på 100% Sauvignon Blanc. De 25 år gamle stokke fordeler sig her over 10 hektar, der i undergrunden har domainets højeste koncentration af kalksten. Druerne er høstet i hånden og fra marken omgående fragtet til kælderen, hvor mosten efter en let presning har gennemført en temperaturstyret vildgæring ved 15-16 grader i rustfri ståltanke. Her er vinen efterfølgende blevet liggende sur-lie sammen med gærresterne før aftapningen. I kraft af jordbundsforholdene er Les Chants des Cri den friskeste og mest mineralsk prægede af vinene i Rabichattes portefølje. Med sin lyse farveintensitet leverer den aromaer af gule æbler, litchi, lime og en snert af stikkelsbær fra glasset. På tungen mærkes den letbenet, rank og livlig med en fokuseret renhed og en citrusdrevet eftersmag. Alt i alt en ren og sprød signatur-Pouilly-Fumé til terrassen eller til diverse forretter og frokoster året rundt. Nyd den f.eks. til fiskeplatter, hvor rejer, fiskefrikadeller og koldrøget laks får lov at folde sig ud, og servér ved 7-10 grader!