Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Bernollin Bourgogne Rouge - Les Corbaisons 2018

Domaine BernollinBourgogne Rouge - Les Corbaisons 2018

Frankrig, Bourgogne, 750 ml, 13%

Les Corbaisons ligger på plateauer omkring Buxy, som grænser op til Montagny premier cru-vinmarkerne i nord og vest og består af vinstokke med en gennemsnitsalder på omkring 40 rækker.De ældste dele af vingården er omkring 70 år gamle.rankor. Druerne høstes i hånden og sorteres inden vinificeringen, ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Årgang

2018

Smagsnotat

Aromaen er dyb og koncentreret med både rød og mørk frugt - kirsebær, blommer - med et strejf af sort peber, mokka, lakrids og vanilje. Smagen er frugtig med en god fylde og intensitet.

Drickes
2021-2028
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
14-16ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Les Corbaisons ligger på plateauer omkring Buxy, som grænser op til Montagny premier cru-vinmarkerne i nord og vest og består af vinstokke med en gennemsnitsalder på omkring 40 rækker.De ældste dele af vingården er omkring 70 år gamle.rankor. Druerne høstes i hånden og sorteres inden vinificeringen, så det kun er absolut sunde druer, der kommer i gæringen. Efter alkoholgæringen foregår en malolaktisk gæring på egetræsfade, hvor den derefter lagres i 12-14 måneder. Herefter tilbringer vinen 2 måneder i rustfri ståltanke for at klare vinen, inden den tappes på flaske uden filtrering.

Producenten

Domaine Bernollin er ejet af Bourgogne-huset Maison Albert Sounit og består af 14 hektar vinmarker i Montagny og Rully. Maison Albert Sounit overtog i 2005 og siden er produktionen blevet omlagt med respekt for miljø og omgivelser. I dag foregår produktionen efter reglerne omfattet af Agriculture Reason, og der bruges kun naturlig og organisk gødning. Maison Albert Sounit køber druer fra flere appellationer i C te Chalonnaise. Disse druer høstes så vidt muligt af Domaine Bernollins høstteam og alle druerne er vinificeret på Domaine Bernollin efter samme filosofi som Domaine Bernollins egne druer. Alle druer til Cr mant de Bourgogne samt druerne til hvide og derefter stille vine høstes i hånden. Under gæringen bruges druernes naturlige gær og aftapningen af husets hvidvine og stillevine foregår uden filtrering.
https://albert-sounit.fr