Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Wine Mechanics Skinny Love Riesling 2020

Wine MechanicsSkinny Love Riesling 2020

EU, EU, 750 ml, 11,5%

Orangevin lavet på Riesling med druer fra Klostergarten i Pfalz, som fik 9 dages skalkontakt og som derefter blev opbevaret i ståltank sammen med gærbundfaldet. Citrus, æble og abrikos i en fin kombination. De beskriver det selv som hipster men lækkert godt og klart en lidt anderledes Riesling-oplev ···

Stykvis

249 kr

/flaske
Kasse (12 st)

249 kr

/ flaske, i alt 2 988 kr
Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Skaldyr
  • Vegetar og salater
  • Asiatisk
  • Milde oste
Årgang

2020

Smagsnotat

Meget generøse noter af moden appelsin, efterårsæbler og honning i duften. Smagen er meget frisk, hvor maceration af skaller giver en flot ruhed, som er godt afbalanceret af frugtige og krydrede noter af appelsin, modne æbler, honning og mineraler.

Drickes
2023-2024
Alkoholindhold
11,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Orangevin lavet på Riesling med druer fra Klostergarten i Pfalz, som fik 9 dages skalkontakt og som derefter blev opbevaret i ståltank sammen med gærbundfaldet. Citrus, æble og abrikos i en fin kombination. De beskriver det selv som hipster men lækkert godt og klart en lidt anderledes Riesling-oplevelse. 2600 flasker.

Producenten

Sveriges nyeste og største Urban Winery findes i Slakthuset i Den Gamle By i Gøteborg. Bag projektet, der slog dørene op for den brede offentlighed i 2018, står Kenneth Gustafsson (Oregon-Kenneth) og Magnus Holmgren. De to partnere, med en baggrund som vinhandlere med egne importvirksomheder, havde længe talt om at åbne et sted for vinfolk sammen. Under disse samtaler kom ideen om Wine Mechanics langsomt frem. Kenneth havde besøgt urbane vingårde og blevet inspireret under rejser til Portland, Oregon. Resultatet blev en hel vingård med stinke, egetræsfade, presse og alt muligt andet. Plus tilhørende vinbar, værtshus og smagerum. Et mødested for vinelskere Efter flere ture til blandt andet Pfalz og Saint-Joseph i Rhinen for at finde gode og sjæledyrkende avlere at arbejde sammen med, blev 2017 det første år for vingården. I dag laves unikke vine i verdensklasse af druer dyrket i europæiske vinmarker af høj klasse såsom riesling og spit bourgogne fra Pfalz, furmint fra Tokaj og syrah fra Saint-Joseph.
http://winemechanics.se/se_sv/