Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Wine Mechanics Punkdrömmar Blaufränkisch 2020

Wine MechanicsPunkdrömmar Blaufränkisch 2020

EU, EU, 750 ml, 12%

Punkdrömmar Blaufränkisch 2020 er en 100 % saftig vin lavet af druer fra Alter Berg vinmarken i Burgenland i østrig. Den højt respekterede Heinrich-familie har dyrket biodynamisk i mange år, og 2020 er det første år, Wine Mechanics arbejder med deres druer. Punkdrömmar er en rødvin lavet i rosé-stil ···

Stykvis

249 kr

/flaske
Kasse (12 st)

249 kr

/ flaske, i alt 2 988 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • And
  • Skovfugl
Årgang

2020

Smagsnotat

Frugtagtig smag med markante noter af blå blomme, morbær, kirsebær og krydrede hints af hvid peber og fad.

Drickes
2023-2024
Alkoholindhold
12%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
14-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Punkdrömmar Blaufränkisch 2020 er en 100 % saftig vin lavet af druer fra Alter Berg vinmarken i Burgenland i østrig. Den højt respekterede Heinrich-familie har dyrket biodynamisk i mange år, og 2020 er det første år, Wine Mechanics arbejder med deres druer. Punkdrömmar er en rødvin lavet i rosé-stil for at fremhæve den vidunderlige, intense aroma af Blaufränkisch. Vinen er elegant, frisk og en 'pleaser' fra første slurk. Navnet på vinen kommer fra indiebandet [Ingenting]s kultsang, hvor den drømmer om at være på farten og et liv på vejene.

Producenten

Sveriges nyeste og største Urban Winery findes i Slakthuset i Den Gamle By i Gøteborg. Bag projektet, der slog dørene op for den brede offentlighed i 2018, står Kenneth Gustafsson (Oregon-Kenneth) og Magnus Holmgren. De to partnere, med en baggrund som vinhandlere med egne importvirksomheder, havde længe talt om at åbne et sted for vinfolk sammen. Under disse samtaler kom ideen om Wine Mechanics langsomt frem. Kenneth havde besøgt urbane vingårde og blevet inspireret under rejser til Portland, Oregon. Resultatet blev en hel vingård med stinke, egetræsfade, presse og alt muligt andet. Plus tilhørende vinbar, værtshus og smagerum. Et mødested for vinelskere Efter flere ture til blandt andet Pfalz og Saint-Joseph i Rhinen for at finde gode og sjæledyrkende avlere at arbejde sammen med, blev 2017 det første år for vingården. I dag laves unikke vine i verdensklasse af druer dyrket i europæiske vinmarker af høj klasse såsom riesling og spit bourgogne fra Pfalz, furmint fra Tokaj og syrah fra Saint-Joseph.
http://winemechanics.se/se_sv/