Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Wine Mechanics Common People Barbera 2020

Wine MechanicsCommon People Barbera 2020

EU, EU, 750 ml, 14,5%

Visionen for vinmageren Erik Jonssson var at lave en rigtig lækker hverdagsvin af gode, bæredygtigt dyrkede druer fra Alba. En slags vin, som italienerne drikker til bedstemors linguine, romersk pizza eller det lokale trattorias puttanesca. Druerne dyrkes af brødrene Giachino i Monvigliero, en af B ···

Stykvis

189 kr

/flaske
Kasse (12 st)

189 kr

/ flaske, i alt 2 268 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • And
  • Skovfugl
Årgang

2020

Druer

Barbera

Smagsnotat

Stor frugtagtig aroma af blåbær, mørke kirsebær, blommer og krydderier. Smagen er mellemfyldig og domineret af mørk frugt og en frisk syre, der ledsages af et strejf af krydderi.

Drickes
Alkoholindhold
14,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Visionen for vinmageren Erik Jonssson var at lave en rigtig lækker hverdagsvin af gode, bæredygtigt dyrkede druer fra Alba. En slags vin, som italienerne drikker til bedstemors linguine, romersk pizza eller det lokale trattorias puttanesca. Druerne dyrkes af brødrene Giachino i Monvigliero, en af Barolos bedste vinmarker, der støder op til landsbyer Verduno.

Producenten

Sveriges nyeste og største Urban Winery findes i Slakthuset i Den Gamle By i Gøteborg. Bag projektet, der slog dørene op for den brede offentlighed i 2018, står Kenneth Gustafsson (Oregon-Kenneth) og Magnus Holmgren. De to partnere, med en baggrund som vinhandlere med egne importvirksomheder, havde længe talt om at åbne et sted for vinfolk sammen. Under disse samtaler kom ideen om Wine Mechanics langsomt frem. Kenneth havde besøgt urbane vingårde og blevet inspireret under rejser til Portland, Oregon. Resultatet blev en hel vingård med stinke, egetræsfade, presse og alt muligt andet. Plus tilhørende vinbar, værtshus og smagerum. Et mødested for vinelskere Efter flere ture til blandt andet Pfalz og Saint-Joseph i Rhinen for at finde gode og sjæledyrkende avlere at arbejde sammen med, blev 2017 det første år for vingården. I dag laves unikke vine i verdensklasse af druer dyrket i europæiske vinmarker af høj klasse såsom riesling og spit bourgogne fra Pfalz, furmint fra Tokaj og syrah fra Saint-Joseph.
http://winemechanics.se/se_sv/