Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Dryckesbutikens Skafferiets bästa

DryckesbutikensSkafferiets bästa

En rigtig sjov og prisbillig blanding af forskellig oprindelse for alle, der elsker naturlige / minimalistiske vine - vine, der er lavet med så lidt menneskelig påvirkning som muligt. Kassen fås i et mindre oplag og byder på en skøn boble, to hvide og tre år gamle vine. Her finder du klassikere som ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Smagsnotat

2020 ACT Petit Nature, Martin Texier, Rhöne - 1 flaske Efter at have studeret rundt i Europa og New York flyttede Martin hjem for at slå sig ned i nærheden af sin familie, hvor hans far Eric også er vinmager. I dag har han omkring 5 hektar i det nordlige Rhinen og hjælper også sin far med nogle af hans gårde. Alt foregår efter biodynamiske principper. Jord: Gnejs, på granitjord Drue: Rosa Chaselass & Muscat de Hambourg Anvendelse: VdF-alder på vinstokkene: Plantet i 2002 Vinificering: Stængel-druer ses på en ståltank og aftappes med lidt resttid for derefter at fortsætte og skabe naturlige bobler i flaske. Godt med: Aperitif eller i picnickurven.     2020 Chenin blanc Domaine du Majas, Caudi s de F nouilldes, Roussillion - 1 flaske I dalen mellem Pyrenæerne og Corbier-bjergene ligger Alain Carriers 30 hektar vinmarker. På trods af, at den ligger i varme Roussillion, er klimaet meget køligere takket være nordlige vinde, der køler ned og giver druerne elegance og syrlighed foruden fin modning. de kalk- og skiferrige jorde bidrager også. Som en hjælp har Alain ikke mindre end Tom Lubbe fra nu af Domaine Matassa i det nærliggende Calce. Samarbejdet begyndte i 2007, da Tom blandt andet var med til at skifte til økologisk jordbrug og mere naturlig vinfremstilling uden tilsætningsstoffer. Jord: Kalksten, skifer og ler Drue: Chenin Blanc Betegnelse: Vin de Pays de C te Catalanes læder på vinstokkene: Plantet 1978-1984 Vinifikation: Druerne høstes i hånden, sættes til side efter gæring og fire måneders opbevaring på beton. Passer til: Grillet laks, Cæsarsalat     2020 Rielsing Trocken, Weingut Knauss Andi Knauss, Str mpelbach - 1 flaske Andi havde netop afsluttet sit vinmagerstudie og efter et kort praktikophold hos en wing red i ?~strig overtog han ejendommen i Str mpfelbach. I alt har han 18 forskellige små vinmarker i det bakkede landskab omkring floden Rems. Andi er meget præcis og grundig i sit arbejde og arbejder naturligt i kulissen. Minimalt eller ingen svovl og kun den naturlige j sten en usædvanlig for at være Tyskland. Jordbund: Kalk, mergel, forskellige typer sandsten Drue: RieslingBetegnelse: W rttemberg alder på vinstokkene: Plantet 1994-2004 Vinificering: Direkte pressede druer ses og opbevares i ståltanke og gamle 3000 liters tønder. Velegnet til: Sushi     2019 Lemberger Trocken, Weingut Knauss Andi Knauss, Str mpelbach - 1 flaske Jord: SandGrupe: Lemberger (Blaufr nkish) Appellation: W rttemberg alder på vinstokkene: Plantet 2001 Vinificering: 80% koaguleret & 20% hele bundter stegt sammen 14 dage før presning. Lagret i otte måneder i gamle 3000-liters tønder Passer til: H stig gryde med kartoffelmos     2018 Diamnie Podere Giocoli, Terranova Bracciolini, Toscana- 1 flaske Marco Cannoi pb startede sin karriere rp ving rden da han kørte rundt i traktoren allerede som 12 ring. Siden 1998 har han tappet vin under eget navn og har syv hektar fordelt på syv forskellige jordlodder, som aldrig har set kemikalier; det betyder, at hans jord er utroligt fuld af liv. De seneste fem år har Marco også fået en hjælpende hånd fra Fredrico Renezi, som tidligere har arbejdet som konsulent for vinproducenter i regionen. Druer: 80% Sangiovese 5% Canaiolo 5% Colorino 5% Malvasia 5% Trebbiano Anvendelse: Chianti DOCG alder på vinstokkene: plantet 1975 Vinificering: Druerne lægges til side og skrælles i 15 dage. Vinen modner på gammel bottis i 10 mdr. Passer godt til: Pizza og pasta     2020 Garu Santigo Norzagarai, Rioja- 1 flaske Santiago er født i Buenos Aires men flyttede i tons ren til Madrid for at studere. Santiago har altid nydt at drikke vin og samtidig byder den på folk ind imellem. Han tog derefter til New Zealand for at studere vinfremstilling, men mente, at de manglede den kolde sjæl til vin i den nye verden. Santiago flyttede tilbage og arbejdede på forskellige vinmarker i Provence og Beaujolais, før han flyttede til Rioja. Nu lejer han en vingård og lejer endda otte acres med hovedsageligt Tempranillo. Han bruger aldrig nye tønder og laver utroligt slanke og elegante vine. Det første år var 2014. Jordbund: Kalk & mergel Drue: Tempranillo Betegnelse: VdT alder på vinstokkene: Plantet 1995-2000 Vinificering: 25% hele klaser 75% bestemt til at ligge i to uger på skallerne uden udvinding og utrolig forsigtig due. 10 m tættere på ståltank Passer godt til: Lettere tapas, grillet Iberico-kotelet.

Drickes
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
6-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

En rigtig sjov og prisbillig blanding af forskellig oprindelse for alle, der elsker naturlige / minimalistiske vine - vine, der er lavet med så lidt menneskelig påvirkning som muligt. Kassen fås i et mindre oplag og byder på en skøn boble, to hvide og tre år gamle vine. Her finder du klassikere som 2020 ACT Petit Nature fra Martin Texier, 2020 Chenin blanc fra Domaine du Majas, 2020 Rielsing Trocken fra Weingut Knauss, 2019 Lemberger Trocken også fra Weingut Knauss, Podere Giocoli 2018 Santigmnie 02 Norzagaru og endelig.