Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Dryckesbutikens Festlådan

DryckesbutikensFestlådan

Dette er den perfekte temadag for alle bobleelskere og især for alle os naturvinelskere! Endnu en gang åbner vi en Naturvinsl med fokus på mousserende vine i samarbejde med Drikkevarebutikken. Kassen indeholder seks flasker af tre forskellige vine (to flasker af hver sort): Champagne fra den elegan ···

Kasse (6 st)

1 620 kr

Smagsnotat

Val Frison, Goustan 2018 (2 flasker)

  Valerie Frison er ikke kun oprigtigt charmerende og cool, hun laver også virkelig lækre bobler. Valerie begyndte at dyrke druer i 1996, da hun fik muligheden for at overtage 1 hektar af sin familiegård. Efter et par år i vinbranchen rejste hun til Alsace for at besøge andre vinproducenter og indså hurtigt, at man kan lave bedre vin, hvis man passer på den jord, man normalt bruger. I 2003 købte hun mere jord og konverterede sine vinmarker til økologisk landbrug. I 2007 besluttede Val ikke længere at sælge sine druer til de store producenter og lavede sin første egen vin samme år. Ville sur Arce ligger i den sydlige del af Champagne. Her driver hun sine 6 hektar store vinmarker beplantet med 93% Pinot Noir og 7% Chardonnay. Vinene er lavet af modne druer og lavt udbytte (afhængigt af regionen). Hun blander ikke rug, hvilket betyder at hver cuv e afspejler rugen og de laves også uden dosering (såkaldt Brut Nature). For Val er det yderst vigtigt, at vinene kan udtrykke ejendommens terroire. Det er her vinen omrøres via en direkte presse før gæring og vinen hviler på gamle egetræsfade inden den aftappes med lidt gær og sukker for at starte en anden gæring på flaske. Vinen får herefter lov til at hvile i 18 måneder på hylden, inden den væmmes.

 

 

Domaine des Marnes, Blanches Cremant Reserve 2019 (2 flasker)

Ge% u0301raud og Pauline Fromont tra% u0308ffades na% u0308r de studerede vindyrkning i 2006. Da de ba% u030Ada a% u0308r fo% u0308 var valget op i Judda og voksede op i Judda. selvfølgelig at det var ha% u0308r de ville gå% u0308ra vin. I dag har de i alt 10 hektar fordelt på 3 u030A tre landsbyer i den sydlige del af juraen; Cesancey, Vincelles og Sainte Agne% u0301s. Alle vingerne har et højt indhold af kalksten, og stokkene har generelt nået en høj alder. De arbejder med vingen for at dyrke så mange druematerialer som muligt uden sprøjtning eller tilsætningsstoffer i vingården. Resultatet er unikke vine, der meget tydeligt udtrykker deres oprindelse. Drue: Chardonnay Appellation: AOC Co% u0302tes du Jura Grad r: Frisk og grøn og funklende med livlige bobler. Passer godt til: Frikadeller, oste, østers eller grillet fisk og skaldyr.

 

 

 Els Vinyerons, Cava Pregad u M thod Ancestral 2019 (2 flasker)

Dette samarbejde mellem Am s Ba eres og Alex Ruiz startede i 2014. Am er apotekeren, der blev træt af medicin, og Barcelona og Alex er vinmageren, der har lavet Cava på sin familieejendom, har dette som deres hj rteprojekt. De har 10 hektar fordelt på tre vinmarker, og filosofien er at tilbyde naturvin, der er overkommelig og let at forstå. Det burde kunne indvie alle mennesker til en mere naturlig verden. Am s og Alex vil samtidig vise, hvilke udtryk man kan få fra egnens hjemlige druesorter. Vinene er lavet uden svovl eller andre tilsætningsstoffer og er klar til at blive drukket unge, men har samme struktur, elegance og finesse. Drue: Xarel-loAppellation: DO Pened sKarakter r: Let til mellemfyldig hvid. Her er både solmodne citrusfrugter, mineraler blandet med fin syre og runde r. Velegnet til: Som sødemiddel, til en drink eller til små blandede snacks.

Drickes
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Dette er den perfekte temadag for alle bobleelskere og især for alle os naturvinelskere! Endnu en gang åbner vi en Naturvinsl med fokus på mousserende vine i samarbejde med Drikkevarebutikken.

Kassen indeholder seks flasker af tre forskellige vine (to flasker af hver sort): Champagne fra den elegante stjerneproducent Val Frison, Cr mant du Jura R serverer for nu fornemme og hypede Domaine des Marnes Blanches og til sidst Cava fra favoritten Els Vinyerons ( en af de mest respekterede i Penedes).

Vinhandelen er en svensk importør, der arbejder med vinproducenter, der arbejder uden pesticider, kunstgødning og genmodificeret landbrug. Al frugt plukkes i hånden. Kort beskrevet er filosofien, at de gerne vil arbejde markant mere i den vingård man vinkler, for at producere så mange specielle vine som muligt.