Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Yarra Yering Dry No 1 2017

Yarra YeringDry No 1 2017

Australien, Yarra Valley, 750 ml, 13,5%

Vinen er en blanding lavet af 70% Cabernet Sauvignon, 18% Merlot, 8% Malbe og 4% Petit Verdot. Druer til vinen blev håndplukket og derefter leveret direkte til vingården. Druerne blev stilket og delvist knust, før de fik lov til at gære den traditionelle Yarra Yering "tea cheast" beholder med en kap ···

Stykvis

698 kr

/flaske
Kasse (12 st)

558 kr

/ flaske, i alt 6 696 kr
Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
  • Bøf
  • Lam
  • Svinekød
  • Vildt
  • Skovfugl
  • Stærke oste
Smagsnotat

Elegant aroma af brombær, solbær, marcipan og anis med strejf af bergamot og vegetabilske toner. Smagen er mellemfyldig med raffinerede frugtige toner af solbær, kirsebær og bergamot samt et krydret strejf af anis.

Drickes
2021-2040
Alkoholindhold
13,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

JamesHalliday
98p

A classic blend of 70% cabernet sauvignon, 18% merlot, 8% malbec and 4% petit verdot. Hand-picked and sorted, crushed and destemmed, open-fermented, on skins for up to a month, matured for 12 months in French oak (35% new). This is the serious side of '17. The aromas and flavours are still fresh and vibrant, but the palate, in particular, brooks no argument: this is a wine for protracted cellaring to allow the whipcord-tight structure to relax its grip. Drink by 2047.

James Suckling
97p

This is complex and very rich with sliced berries, spices and flowers throughout. Full-bodied. Very soft and fine tannins on the palate. Long and flavorful finish. Extremely balanced and refined.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Vinen er en blanding lavet af 70% Cabernet Sauvignon, 18% Merlot, 8% Malbe og 4% Petit Verdot. Druer til vinen blev håndplukket og derefter leveret direkte til vingården. Druerne blev stilket og delvist knust, før de fik lov til at gære den traditionelle Yarra Yering "tea cheast" beholder med en kapacitet på 0,5 tons. Omkring 40 % af stilkene er genplaceret for at bidrage med en subtil struktur og aroma. Fermenteringsprocessen begynder naturligt og blev derefter suppleret med en udvalgt dyrket gærstamme et stykke ind i gæringsprocessen for at sikre fuldstændig gæring. Efter 5 dage blev en tredjedel af de delvist gærede druer presset for derefter at fuldføre gæringen på franske egetræsfade. Efter gæring fik den resterende vin lov til at fortsætte med at macerere i varierende tidsrum (maksimalt 3 uger) for at tilføje yderligere tanniner og struktur fra den udvidede skrælkontakt. Den endelige blanding fik derefter lov til at stå i 151 måneder i tønder (40% nye) af fransk eg, før den blev filtreret på flaske.

Producenten

Yarra Yering