Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
By Farr Chardonnay GC Cote Vineyard 2020

By FarrChardonnay GC Cote Vineyard 2020

Ekologisk

Australien, Geelong, 750 ml, 14%

GC, eller Gary Charles, er By Farrs prestigefyldte chardonnay, der kommer fra en Cote eller bjergskråning med vinstokke plantet i høj tæthed (noget der stadig er ret usædvanligt i den nye verden). Jorden er blandet mellem de forskellige dele af Coten og består af ler med kalksten og elementer af san ···

Stykvis

649 kr

/flaske
Kasse (6 st)

549 kr

/ flaske, i alt 3 294 kr
Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
  • Kylling og kalkun
  • And
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Vegetar og salater
  • Milde oste
Årgang

2020

Smagsnotat

Duften er ung, frisk og kompleks med fine noter af æbler, citrus, nektariner, smør og nogle mineraler. Smagen er medium til fyldig med strejf af citrus, æbler, eksotisk frugt, ananas, mineraler og brunet smør. Lang elegant eftersmag.

Drickes
Alkoholindhold
14%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Luft vinen
1 timma

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

GC, eller Gary Charles, er By Farrs prestigefyldte chardonnay, der kommer fra en Cote eller bjergskråning med vinstokke plantet i høj tæthed (noget der stadig er ret usædvanligt i den nye verden). Jorden er blandet mellem de forskellige dele af Coten og består af ler med kalksten og elementer af sandsten, vulkansk jord med mere. Som sædvanligt handler det om lavt udbytte, økologisk dyrkede og håndplukkede druer og så naturlig gæring som muligt.Druerne presses som hele klaser og gærer langsomt (med naturlig gær), køligt i to måneder. Vinen lagres derefter i eg (35 procent ny eg) i 11 måneder. Resultatet - en komplet chardonnay!