Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Betz Family Winery Quinta Essentia Chenin Blanc 2016

Betz Family WineryQuinta Essentia Chenin Blanc 2016

Sydafrika, Stellenbosch, 750 ml, 14,4%

Druerne til Quinta Essentia kommer fra gamle vinmarker med Chenin Blanc dyrket fire steder ved foden af ​​bjergene i og omkring Stellenbosch. De gamle vinstokke producerer optimal moden frugt med en fremragende balance mellem sukker og syre. Vinmarkerne består af bushvinstokke og vinstokkene bærer d ···

Stykvis

349 kr

/flaske
Kasse (6 st)

299 kr

/ flaske, i alt 1 794 kr
Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
  • Kylling og kalkun
  • And
  • Fisk
  • Fed fisk
  • Vegetar og salater
  • Milde oste
Årgang

2016

Smagsnotat

Generøst solmodnet let tropisk duft med strejf af stenfrugt, pære, æble, moden citrus og ristede mandler. Smagen er generøs med friskhed med noter af tropisk frugt, brioche, citronskal og ristede mandler. Vinen har en god balance mellem frugt og syrer og en lang eftersmag.

Drickes
2020-2022
Alkoholindhold
14,4%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Luft vinen
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druerne til Quinta Essentia kommer fra gamle vinmarker med Chenin Blanc dyrket fire steder ved foden af ​​bjergene i og omkring Stellenbosch. De gamle vinstokke producerer optimal moden frugt med en fremragende balance mellem sukker og syre. Vinmarkerne består af bushvinstokke og vinstokkene bærer deres frugter omkring 20 centimeter fra jorden, hvilket giver frugten fuld eksponering for solen, hvilket resulterer i stor smagskoncentration. Al frugt høstes i hånden.