Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Borsao Bole 2016

Bodegas BorsaoBole 2016

Spanien, Campo de Borja, 750 ml, 15%

Bodegas Borsao, var med sine velsmagende spanske vine, mange af vores kunders favorit dar vi sidst havde den for et par år siden. Robert Parker sagde engang: "Mit favorit value-for-money vinhus, ikke kun i Spanien, men i hele verden, er Bodegas Borsao." Nu har vi igen vine fra Borsao tilbage i but ···

Denna årgång är slutsåld.

Prova gärna vinet i våra andra årgångar.

Fyldighed
Ruhed
Frugtsyre
Årgang

2016

Smagsnotat

Stor og indbydende duft med noter af modne hindbær, kirsebær, urter, lakrids og lavendel. Smagen er fyldig og afbalanceret med indpakkede tanniner. Lang eftersmag med masser af solmodne bær.

Drickes
2020-2024
Alkoholindhold
15%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Luft vinen
1 timme

Så tycker experterna

WineAdvocate
90p

The polished and subtle 2016 Bolé is a blend of Garnacha and Syrah that felt very integrated and harmonious. It matured in second and third use French oak barrels for five months, and the oak is much better integrated and respects the wine a lot more than when they use new barrels, like in the Tres Picos. The palate is powerful but still medium-bodied and keeps good freshness, making it tasty and long. Quite impressive. This is a bargain. 120,000 bottles.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Bodegas Borsao, var med sine velsmagende spanske vine, mange af vores kunders favorit dar vi sidst havde den for et par år siden. Robert Parker sagde engang: "Mit favorit value-for-money vinhus, ikke kun i Spanien, men i hele verden, er Bodegas Borsao." Nu har vi igen vine fra Borsao tilbage i butikken. Bolé, er på den anden side, er lidt af en nyhed. Vinen er lavet på 70 procent garnache druer fra gamle parceller med en gennemsnitsalder på 15-30 år og 30 procent syrah fra 10-årige vinstokke. Efter vinen er presset af skallerne og gæret, lagres vinen i 3 måneder i franske egetræsfade. Denne fyldige og smagfulde vin er perfekt til grillet kød, simremad men også lasagne og tacos.

Producenten

Bodegas Borsao blev etableret i 1958, og ligger 60 kilometer nordvest for Zaragoza. Vinmarkerne, der ligger 420 meter over havets overflade mellem Mount Moncayo og floden Ebro, dækker i alt 2000 hektar. Her dyrkes garnacha, tempranillo, cabernet sauvignon, mazuelo og macabeo. Kombinationen af kalk- og stenjord, et kontinentalt klima, en gennemsnitlig årlig nedbør på omkring 400 ml og moderne, veludstyrede kældre med over 600 amerikanske egetræsfade, bidrager alt sammen til at producere fremragende kvalitetsvine.
http://www.bodegasborsao.com/