Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Müller Riesling Göttweiger Berg 2020

Weingut MüllerRiesling Göttweiger Berg 2020

Østrig, Kremstal, 750 ml, 12%

Druerne til denne vin kommer fra vinmarker omkring bjerget G ttweiger er dra Kremstal som er Zertifiert Nachhaltig som er en certificering for bæredygtig dyrkning. Høsten foregik i midten af oktober og mosten blev sat under temperaturkontrol i rustfri ståltanke for at bevare vinens friskhed En velaf ···

Denna årgång är slutsåld.

Prova gärna vinet i våra andra årgångar.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2020

Smagsnotat

Meget frugtig og frisk duft af grønne æbler, pærer og lime. Smagen er tør med en livlig syre med en fin balance mellem vinens bestanddele. Vinen afsluttes med en frugtig eftersmag.

Drickes
Alkoholindhold
12%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druerne til denne vin kommer fra vinmarker omkring bjerget G ttweiger er dra Kremstal som er Zertifiert Nachhaltig som er en certificering for bæredygtig dyrkning. Høsten foregik i midten af oktober og mosten blev sat under temperaturkontrol i rustfri ståltanke for at bevare vinens friskhed En velafbalanceret entry-level-rejse, der er velegnet til både aperitif og skaldyr.

Producenten

Midt i den maleriske landsby Krustetten i det sydlige Kremstal ligger Müller-familiens vinmarker. Familienavnet nævntes første gang allerede i 1270 i Göttweiger stifts arkiver (slægten hed dengang Lesehof, siden 1936 har man brugt navnet Müller). Deres vinmarker ligger på bjerget Göttweiger, hvor der har været vindyrkning i lang tid. Familien Müller har dyrket jorden der i tre generationer - Leopold Müller, bedstefar i familien, startede med 0,7 hektar i 1936, som siden er blevet udvidet til 110 hektar af hans sønnesønner Leopold og Stefan. Hele familien er involveret i arbejdet på gården - Stefan tager sig af vinmarkerne, mens Leopold tager over, når vinene er nået frem til vingården. Han tager sig af kunderne med børnene Diana og Martin, mens Martha og Therese tager sig af tallene. Laurenz hjælper til i vinmarkerne, mens Verena tager sig af pynten og hjælper med maden sammen med Gertrude. De yngste familiemedlemmer Fernanda og Josefina er stadig for unge til at deltage i arbejdet med deres dynamiske familie.
https://www.weingutmueller.at