Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Rares Terroires Sauvignon Blanc 2020

Rares TerroiresSauvignon Blanc 2020

Frankrig, Vin de France, 750 ml, 13%

Sauvignon Blanc er den sikre vinder under solen og til frokostbordet, og denne klassiker fra Pays dOc i det sydvestlige Frankrig er ingen undtagelse!  Rares Terroir er med andre ord en vin charmerende og ikke mindst inkluderende vin, hvor alle kan være med. Og så er den yderst velegnet til et glas p ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Smagsnotat

Frisk og imødekommende introducerer den sig en åben og venlig manér med sydlandske indslag à la honningmelon og fersken samt friske pift fra hvide forårsblomster, grapefrugt, citronskal og nyklippet græs. I smagen optræder den rund og frugtig men opnår en fin balance fra den friske, sprøde syre og et mineralsk indslag at runde af på.

Drickes
2023-2024
Alkoholindhold
13%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
7-9ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Sauvignon Blanc er den sikre vinder under solen og til frokostbordet, og denne klassiker fra Pays dOc i det sydvestlige Frankrig er ingen undtagelse!  Rares Terroir er med andre ord en vin charmerende og ikke mindst inkluderende vin, hvor alle kan være med. Og så er den yderst velegnet til et glas på terrassen samt til lettere fiskeretter, sprøde salater og en klassisk dansk smørrebrødsfrokost. Vi anbefaler servering ved 7-9 grader hver dag året rundt.