Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Yering Station Little Yering Chardonnay 2018

Yering StationLittle Yering Chardonnay 2018

Australien, Yarra Valley, 750 ml, 13,5%

Sjældent elegant, frisk og dog fyldig australier fra det kølige Yarra Valley!Halvdelen af Chardonnay-druerne til denne vin er gæret på ståltank og den anden på gamle egetræsfade inden efterfølgende lagring på franske fade. På den måde opnås en skønt afrundet aroma af citrus og gul stenfrugt. På gane ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyldighed
Sød smag
Frugtsyre
Årgang

2018

Smagsnotat

Skønt afrundet aroma af citrus og gul stenfrugt. På ganen tilføjes frugten lidt krydrede noter af vanilje, kardemomme og hasselnødder, der følges til dørs af en lang og forfriskende eftersmag.

Drickes
Alkoholindhold
13,5%
Pakningsstørrelser:
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

James Suckling
93p

A creamy, fruity and delicious wine with cream texture and cooked-apple and lemon undertones. Medium to full body. Fruity finish. Drink now.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Sjældent elegant, frisk og dog fyldig australier fra det kølige Yarra Valley!Halvdelen af Chardonnay-druerne til denne vin er gæret på ståltank og den anden på gamle egetræsfade inden efterfølgende lagring på franske fade. På den måde opnås en skønt afrundet aroma af citrus og gul stenfrugt. På ganen tilføjes frugten lidt krydrede noter af vanilje, kardemomme og hasselnødder, der følges til dørs af en lang og forfriskende eftersmag. Dette er et godt match til laks, skaldyr, fjerkræ og cremede pastaretter. Eller til lørdags-kyllingen stoppet med frisk citron og urter.